跳至

首頁

尾頁

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

多謝咁多位攪手~辛苦晒

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

各位參加左7/12 半歲大生日會既mami/papa , 我send左email比你地有關1yr birthday party事宜, pls check!

我地會準備再攪1yr birthday party , 上次參加唔到既mama/papa, 今次一齊黎玩啦!!

我會另開新topic ----> "1歲大生日party(半歲大生日party延續篇)" 繼續傾...

禁止訪問

大宅

唔知chocolate studio 有相睇未呢???

大宅

畀面勳章

原帖由 SSAAMM 於 09-7-13 23:38 發表
Click below link to see BB 6 month party photo.

http://www.fotop.net/SAMSAM/SAMSAM316

SSAAMM

Thank you !!!

我都揾到我個仔呀,仲影得好好添!!

大宅

畀面勳章

原帖由 CC113 於 09-7-13 23:55 發表
多謝所有攪手!! 個party好好玩, 個蛋糕好靚, 又有玩具比bb玩, 好想快d再有聚會

我哋同個仔都玩得好開心, 仲收咗好多禮物. 好開心囝囝得到最上鏡bb & 最似模似樣bb/父親. 多謝投票支持我囝囝嘅父母.:excited ...

我都有份投架,hehe!!

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 kit1014 於 09-7-16 10:23 發表

賴低佢自己同bb黎la, 我同joyful sin相認左(6/1生的mama)

好~下次賴低佢~我同bb去搵1月6bb~

大宅

畀面勳章

原帖由 onionpig 於 09-7-16 09:10 發表
哇~好開心呢...其實本身想去~但係個老公鐘意自閉唔比去~唉...希望下次可以去啦

賴低佢自己同bb黎la, 我同joyful sin相認左(6/1生的mama)

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

哇~好開心呢...其實本身想去~但係個老公鐘意自閉唔比去~唉...希望下次可以去啦

別墅

唉我囡囡都係成日訓. 冇時間可以映下相......

洋房

Nice pictures thanks Rita!

Click below link to see BB 6 month party photo.

http://www.fotop.net/SAMSAM/SAMSAM316

SSAAMM

複式洋房

好多謝各位義工媽咪同埋爸爸!!!

啲相映得好靚, 所有BB都好上鏡同埋好可愛!!

希望一歲生日party再見啦!!

禁止訪問

大宅

睇左啲相好開心ah, thanks!!
有無數過夠唔夠29個bb ah??

SSAAMM

大宅

恭喜恭喜 !! 實至名歸ga!! keep住幫bb映多d靚相啦~~~

原帖由 CC113 於 2009-7-13 23:55 發表
多謝所有攪手!! 個party好好玩, 個蛋糕好靚, 又有玩具比bb玩, 好想快d再有聚會

我哋同個仔都玩得好開心, 仲收咗好多禮物. 好開心囝囝得到最上鏡bb & 最似模似樣bb/父親. 多謝投票支持我囝囝嘅父母.:excited ...

大宅

係呀, 廷軒好開心同咁多公主 & 王子一齊映相 & 玩呀 ! 真係唔夠時間呢 , 每位bb要食奶 又瞓覺覺豬, 最幣係個個BB sleep 既時間都唔同, 夾唔到時間映相& 玩!! 哈哈!! 下次party or 聚會, 一定要補映&玩返夠本!!

原帖由 kit1014 於 2009-7-14 09:26 發表
係lu, 同你同枱都無時間玩, 好在最後都一齊同埋廷軒影返幾張相, Summer可以同兩位靚仔影相真係好 ~

大宅

畀面勳章

原帖由 CC113 於 09-7-14 00:05 發表
我都想仔仔同所有bb做個好朋友, 不過佢又飲奶又瞓覺, 都無咩時間玩. 真係可惜.
係lu, 同你同枱都無時間玩, 好在最後都一齊同埋廷軒影返幾張相, Summer可以同兩位靚仔影相真係好 ~

大宅

我都想仔仔同所有bb做個好朋友, 不過佢又飲奶又瞓覺, 都無咩時間玩. 真係可惜.

原帖由 Jan_Ma 於 09-7-14 00:02 發表
好可惜呀! 無同你囝囝一齊映相呀.

複式洋房

好可惜呀! 無同你囝囝一齊映相呀.
原帖由 CC113 於 09-7-13 23:55 發表
多謝所有攪手!! 個蛋糕好靚, 又有玩具比bb玩, 好想快d再有聚會

我哋同個仔都玩得好開心, 仲收咗好多禮物, a big surpise!

Thank you very much!! ...

複式洋房

Thank you SSAAMM! Finally I have several nice photoes here!

SAMSAM

首頁

尾頁

跳至