單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我走咗咁耐佢就不停send短訊,一時求饒叫我返去,一時又鬧我帶走個仔又乜又物(之後太煩我開多另外一個號碼將舊卡關掉),佢仲寫信認晒自己d衰野ga(仲自己認通姦,打我)
但到上庭時又誣告我不理家庭,沒煮飯(我一定有煮,係佢無返家)又說自己沒搞女人及不飲酒,將全部野推翻..好彩我有信件及其他野証明,律師都話佢無得打,但佢仲要爭仔...痴線
依家就因為要約比佢見仔,我先用番短訊回覆下佢,佢就一唔岩時間or個仔同佢通電無耐性就用短訊撩事鬥非,話我在外抹黑佢,講到我係衰人..又學人講咩婚姻失敗兩人有錯等等...道理是這樣說但合他用嗎..?完全當自己沒做過錯事咁
簡直精神分裂,成日係咁我真係好煩,又唔可以完全把電話關掉,唔係一陣佢約唔到仔又媽媽义义我
佢仲成日想帶個仔去旅行wor...仲話咩2日1夜,呢d咁既人個仔得4歲幾點可以比佢帶過夜呀,成日飲酒又搞女人,精神又似有問題咁...我可以點樣令佢唔好再煩我呀...唉,就黎比佢煩死啦

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 ms0665 於 09-7-13 12:47 發表
我走咗咁耐佢就不停send短訊,一時求饒叫我返去,一時又鬧我帶走個仔又乜又物(之後太煩我開多另外一個號碼將舊卡關掉),佢仲寫信認晒自己d衰野ga(仲自己認通姦,打我)
但到上庭時又誣告我不理家庭,沒煮飯(我一定有煮,係 ...

你個c6好煩, 好變態, 明顯心理有問題!
但係, 你唔好刺激佢, 盡量唔好同佢見面, 我真係怕佢會發癲, 傷害你同亞仔.
佢一時軟一樣硬, 情形就好似之前斬女友頭個男仔.
尋日又發生單企圖同歸於盡慘劇, 你真係真係要小心呀!
我當然唔希望呢d事會發生, 但係你個c6真係好恐怖.
好擔心~~

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

你真係要小心呀! take care...
原帖由 newbiee 於 09-7-13 15:39 發表

你個c6好煩, 好變態, 明顯心理有問題!
但係, 你唔好刺激佢, 盡量唔好同佢見面, 我真係怕佢會發癲, 傷害你同亞仔.
佢一時軟一樣硬, 情形就好似之前斬女友頭個男仔.
尋日又發生單企圖同歸於盡慘劇, 你真係真係要小心 ...

別墅

聽落真係要小心! 妳應每天向父母報平安和每次約他時叫父母打給妳check check ...

珍珠宮

妳同個囝囝真係要事事小心d呀!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

大宅

但係佢一日無做d咩行為出來我就做唔到任何禁制,仲要比佢每星期探仔兩次(法庭批比佢)
唉...依家真係每一次帶仔比佢我都擔心到接番個仔先放心,佢係可以一晚裡面兩種面孔都有,又或今晚鬧完你第二朝又會話咩你永遠係我老婆呀咁....真係痴線ga

複式洋房

原來世上仲有同我C佬同一類人,我C佬又係一日之內幾個面孔,有喜歡用短訊來鬧我,我都已頂不順了,不是話我這樣不對就是那樣不對,我已決定今個星期六去見社工問下離婚問題.

別墅

我C6係住外國的, 每次黎香港都要帶4歲仔仔去酒店同佢住幾日, 我又係好唔鍾意佢過埋夜, 但個 C6又係好煩, 又喊又成甘一定要..(就要攪離婚嫁啦) 當然我明佢買機票黎港梗係想見個仔多d啦...唔俾仔仔過夜又好似好衰甘.

但另一方面, 又好鬼驚佢帶埋隻狐狸精黎港邊玩邊探仔 !!! 我唔鍾意個仔同佢地兩個賤人訓係同一張床上

請問你又會唔會擔心呢?????可以點做??

首頁

尾頁

跳至