懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-7-15 12:50 發表
午安呀~/ALL MA
我想問你地煲猴頭菇湯洗唔先將佢出水嫁?
定係沖下舊野就放落煲湯,煲就OK??
THX

煲之前用水浸15-30mins,,,之後榨乾d水就可以放落去煲喇

子爵府

原帖由 gogoblue 於 09-7-15 13:45 發表
ALL,

有無人有興趣去挪亞方舟??

http://www.noahsark.com.hk/chn/news2.php

我會8/1 (sat) or 8/8 (sat) 去...
若果大家有興趣就一齊去..但要上網訂ticket. 因為好爆! ...

我都想同3嵐去,但我驚而家都仲係太多人,,,

子爵府

原帖由 gogoblue 於 09-7-15 17:18 發表
PHOEBE,

暑假肯定日日都好多人...但HEBE係HOME真係好悶...佢日日叫我帶佢去挪亞方舟...
所以咪睇吓你地join 唔 join埋一齊去囉.

細細嵐唔去好d....我驚太熱喎...

cally,

可以既話,我會去哂咁多個館...出面又可以 ...

甘又係,,真係好熱,都係諗下同唔同細b嵐去先喇
放甘耐暑假真係好悶,,,不過嵐嵐今年暑假要pickup返晒之前學過d野,周身唔得閒
等我問下老公果2日o唔ok,,,如果ok一齊去都好

子爵府

COKI,
晴晴應該都係聽到人講所以佢又講,但佢仲唔知係咩野意思,,,,你有冇即話俾佢知係粗口黎GA?雙嵐佢地都知邊D係粗口,,所以唔敢講,我而家一講痴線佢地都要我打咀喇,所以一定要俾佢知係粗口,講左好肉酸GA

子爵府

原帖由 cokikaki 於 09-7-16 22:47 發表

岐:
上次去P到,妳無黎,嘩...佢D脾氣真係大到,P,同CALLY都叫佢唔到呀,佢直情當聽唔到咁,我叫佢又係,佢仲做埋手勢UP住對耳,叫我唔好再講~~ D火我即標到把把聲..不過都好好呀,無發作,我仲加埋 ...

我都唔夠惡,晴晴一D都唔驚我啦,,仲好嬲甘望住我,我驚過佢

子爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-7-22 02:00 發表

係咩,我早排見佢出左海綿寶寶咋

海綿寶寶我上年已經買左俾卓嵐喇,,,,而家有KT,我都想再買俾嵐嵐

子爵府

岐,
你教得HEBE好好呀,你可以軟硬兼施,我就唔得喇,,,我太縱佢地,,佢地都唔驚我LU,係DADDY可以話到佢地,,,我唯有做TUM佢地果個啦...我老公只要望下佢地,佢地就自動乖GA喇

子爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-7-25 09:27 發表
coki:

你上次去黃金沙灘,想問你個公眾更衣室方唔方便嫁?多唔多格沖身? 我記得讀書時去過對面海唔知邊個沙灘,沖身係係出面沖,黃金唔知係未? THX

幫COKI答左你先,黃金係分開男女廁,都係一格格沖身,唔駛0係出面沖俾人望住晒GA

子爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-7-25 09:21 發表

哦,係呀~
但係..係運動家和馬拉松,我都唔見有KT WOR,邊間先有得買??都等我去睇睇D款先

我都唔知邊度有KT呀,,要問CALLY先知,,,我都係見佢講我先知咋

子爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-8-4 05:21 發表

我都要係生日會前比埋NUK D野你比PHOEBE先得~
不過...我怕D幾日唔方便呀~ 下一次又唔知幾時先見到,
唉...
你代我係MSN向PHOEBE講聲,我有心比佢嫁. ...

多謝你先,,其實你不如俾其他人好似好D,因為雙嵐而家都唔用奶樽喇,,,THANKS
唔駛甘緊張,你話得俾我就梗係有心啦,,

首頁

尾頁

跳至