嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

我聽人講,話可以就咁拎d開稀左既消毒液去抹野做清潔消毒,但我見個樽上面係話要將d野放入開稀左既液體浸至少30分鐘!!

但因為有好多玩具,物品都吾可以浸水,我都想就咁拎d開稀左既消毒液黎抹野,咁有無消毒作用呢??

別墅

我會或將可浸的玩具和用黎抹野條毛巾浸30mins, 然後用剩下的消毒水抹不可浸的玩具,甚至可以再抹傢具.

男爵府

我都係冇浸,淨係抹,再用清水抹多次:-P

男爵府

畀面勳章

吾用清水抹多次得吾得
原帖由 joeypong 於 09-7-15 10:44 發表
我都係冇浸,淨係抹,再用清水抹多次:-P

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實, 呢支野係要過水, 你參考下英文既 direction, 就知道

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 pino 於 09-7-15 00:54 發表
我聽人講,話可以就咁拎d開稀左既消毒液去抹野做清潔消毒,但我見個樽上面係話要將d野放入開稀左既液體浸至少30分鐘!!

但因為有好多玩具,物品都吾可以浸水,我都想就咁拎d開稀左既消毒液黎抹野,咁有無消毒作用呢?? ...
我都係冇浸淨係抹

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實根據樽上的指示, 是要用來浸的. 不過chicco個sales 話可以用來抹嘢, 如果抹玩具或bb會放入口d嘢,就要抺完再用清水過, 如果 抹d bb不會放入口d嘢如地塾, 就不用過清水.

大宅

tks all!!!

首頁

尾頁

跳至