自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人知道邊度有金光飛航平船飛賣?

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

早前睇報紙, 好似$88...
可以去金光既網址睇下

大宅

i want to know too..

tks

男爵府

88 ??? really ?where and when ar .
cos i go to that web site but can't see woo...

原帖由 小軒軒 於 09-7-15 11:26 發表
早前睇報紙, 好似$88...
可以去金光既網址睇下

別墅

安全嗎?

原帖由 yaupuiyi 於 09-7-15 12:34 發表
88 ??? really ?where and when ar .
cos i go to that web site but can't see woo...

侯爵府

原帖由 yaupuiyi 於 09-7-15 12:34 發表

無記錯之前睇報紙係大航假期賣廣告, 88蚊來回金光飛航, 但係好似要收佰幾蚊行政費

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 esther_fong 於 09-7-15 12:52 發表

無記錯之前睇報紙係大航假期賣廣告, 88蚊來回金光飛航, 但係好似要收佰幾蚊行政費

無錯....
你再去問o既時候就會有一d叫行政費..離境稅同燃油加費...(因為我之前係大航度做嫁 )

佢地同金珠買船飛都係唔使一百數一張....

其實如果要平....自己walkin去買都唔係貴....
如果自己唔定幾時返o既話...可以買單程..都係130之ma
係新世紀酒店個舖位對面有間細細o既舖...
佢地賣即班(即係即時走得果d)係130...
有幾個男仔係就叫嫁..
不過而家唔知仲有無係度啦...
再唔係到時去到再搵都得..

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

首頁

尾頁

跳至