興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知關唔關事,
公司自從裝左NOD後,
facebook同yahoomail都轉唔到版面.
facebook login到, 但如果要click去第二度就係咁load都去唔到.
yahoo個mail 仲慘, 直頭click yahoo個mail都去唔到login.
"Sorry, Method Not Implemented."
但返屋企又無事, 咁會係我公司部電腦set錯d咩呢?

大宅

我一向都覺得NOD呢隻軟件好古怪,一裝左落去之後會引致一D軟件同瀏覽器出一Dunexpect嘅問題,剷左佢之後就一天都光哂。

但公司裝NOD,咁就唯有....good luck啦。

大宅

原帖由 小必理痛 於 09-7-15 13:10 發表
我一向都覺得NOD呢隻軟件好古怪,一裝左落去之後會引致一D軟件同瀏覽器出一Dunexpect嘅問題,剷左佢之後就一天都光哂。

但公司裝NOD,咁就唯有....good luck啦。 ...

我本來都唔想懷疑佢架, 不過之前d同事裝完就用唔到msn. IT人來check, set番唔scan msn先用得番咋, 但以後用msn就要小心病毒囉.

唉..yahao mail 同 facebook 係我必開架, 好彩有時都入到pet society玩.

侯爵府

畀面勳章

原帖由 hodoyoudo 於 09-7-15 13:33 發表
我本來都唔想懷疑佢架, 不過之前d同事裝完就用唔到msn. IT人來check, set番唔scan msn先用得番咋, 但以後用msn就要小心病毒囉.

唉..yahao mail 同 facebook 係我必開架, 好彩有時都入到pet society玩. ...

禾刀係用NOD喎(仲好耐添)!茅你講既問題播...
亦刀答左呢度其它網友既同樣問題....
真係奇怪.....
你用ie??
我用ff....:loveliness:

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 09-7-15 13:47 發表

禾刀係用NOD喎(仲好耐添)!茅你講既問題播...
亦刀答左呢度其它網友既同樣問題....
真係奇怪.....
你用ie??
我用ff....:loveliness:

同樣問題即係咩問題呀?
可唔可以send條link過我睇呀?
我用ie
Thanks.

ADD ~ 另外, 我其他同事都無咁既問題, 淨係之前用唔到msn, 我而家都唔知咩樹?

侯爵府

畀面勳章

原帖由 hodoyoudo 於 09-7-15 14:54 發表
同樣問題即係咩問題呀?
可唔可以send條link過我睇呀?
我用ie
Thanks.

ADD ~ 另外, 我其他同事都無咁既問題, 淨係之前用唔到msn, 我而家都唔知咩樹?

類同問題囉...
>>case 1 <<

>> case 2 <<

msn....禾茅玩!但佢不嬲問題多多...

首頁

尾頁

跳至