跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

sis,我開定個報喜室,好似已有2-3个sis生咗, update吓啦

Login Name 日期 仔/女 重 醫院

大宅

So quick...

Anyone starting to experience leg cramps and "fake" contractions?

I am starting to... My due date is 26th August, but I'm starting to experience those.... scary!!

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

子爵府

回覆 1# minnelli 的文章

我都唔識分假宮縮同胎動的分別 ? 我都是8 月二十幾號的.抽筋都有試過, 希望之後唔好太多, 冇就最好啦.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我8月3日刀,希望臭B 5好搶閘!

★★★★

子爵府

有幾个媽媽生咗啦,希望大家順順利利啦

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-7-16 21:16 發表
有幾个媽媽生咗啦,希望大家順順利利啦

仲有邊個? 除咗lovecarey. 加多個預產期.

Login Name 日期 仔/女 重 醫院 預產期

子爵府

原帖由 ying2 於 09-7-16 23:34 發表

仲有邊個? 除咗lovecarey. 加多個預產期.

Login Name 日期 仔/女 重 醫院 預產期

duk个曰開刀,重有一个我唔記得名,生咗啦

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-7-17 17:07 發表

duk个曰開刀,重有一个我唔記得名,生咗啦

我記得6699 都生左啦.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

, Name 日期 仔/女 重量 醫院 預產期
1. catlym616 27/6 仔 1.57kg 廣華
2. catlym616 27/6 女 1.56kg 廣華
3. 6669 29/6 4.5lbs
4. dku 17/7 3.3kg

子爵府

原帖由 雨晴B 於 09-7-18 15:53 發表
...

你最好記性呀

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 雨晴B 於 09-7-18 15:53 發表
...

horhorhor...已經有4個BB啦!!!

子爵府

Name 日期 仔/女 重量 醫院 預產期
4. dku 17/7 3.3kg
5. Dennis_yuki 18/7 仔 2.5kg

子爵府

CY mA,

少左LOVE_CARY(好似係咁串)呀..
佢胎水少嘛..我記得有SISTER 講佢生左架..
不過我唔記得係幾時..

子爵府

原帖由 adakitty 於 09-7-19 09:40 發表
CY mA,

少左LOVE_CARY(好似係咁串)呀..
佢胎水少嘛..我記得有SISTER 講佢生左架..
不過我唔記得係幾時..

Really, maybe I missed. I hope that other sis can help to update ah!

珍珠宮

. Name 日期 仔/女 重量 醫院
4. lovecarey 15/7
5. dku 17/7 3.3kg
6. Dennis_yuki 18/7 仔 2.5kg

子爵府

雨晴真係好記性既o者....

原帖由 雨晴B 於 09-7-20 02:58 AM 發表
. Name 日期 仔/女 重量 醫院
4. lov ...

珍珠宮

原帖由 adakitty 於 09-7-20 09:22 發表
雨晴真係好記性既o者....

唔係我好記性, 咁岩我見到carey問佢o者, 其他info.等佢上來update我地啦~

別墅

Name 日期 仔/女 重量 醫院
4. lovecarey 15/7 仔 6.66lbs PWH
5. dku 17/7 3.3kg
6. Dennis_yuki 18/7 仔 2.5kg

別墅

好開心, 好感動, 不過丫b仲PWH, 我 17號出左院之後都無麥心情, 成日唸住丫b, 就黎癲咖喇, 係今日心情好返d, 雨晴b剛剛提我報喜, 你地要+油呀!! GOD BLESS ALL OF US!!

別墅

好開心, 好感動, 不過丫b仲PWH, 我 17號出左院之後都無麥心情, 成日唸住丫b, 就黎癲咖喇, 係今日心情好返d, 雨晴b剛剛提我報喜, 你地要+油呀!! GOD BLESS ALL OF US!!

首頁
12345...7

尾頁

跳至