跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

正日攪又真係難BOOK的, 如果係CLUB HOUSE應該易BOOK d, 大家有無建議呀~

等待驗證會員

Clubhouse is a good place for gathering/party!
Is there anyone's clubhouse avaliable?

原帖由 JWCBB 於 09-8-15 00:13 發表
正日攪又真係難BOOK的, 如果係CLUB HOUSE應該易BOOK d, 大家有無建議呀~

洋房

我可以試下問下我CLUB HOUSE...不過如果我地唔係好多人就不用BOOK BALLROOM..個度有個MINI Bar都幾NICE...有SNACK供應...^0^

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

咁麻煩你去問下吖。

原帖由 dorothynpy11 於 09-8-15 10:18 發表
我可以試下問下我CLUB HOUSE...不過如果我地唔係好多人就不用BOOK BALLROOM..個度有個MINI Bar都幾NICE...有SNACK供應...^0^

洋房

無問題..

不過我想再CONFIRM大家是不是12月30日 ? 因為個日是平日來wor

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

平日我要返工喎!

原帖由 dorothynpy11 於 09-8-16 12:24 發表
無問題..

不過我想再CONFIRM大家是不是12月30日 ? 因為個日是平日來wor

等待驗證會員

Agree to pick non-working day as bdp date, so more parties can join.

As Dec 26 & 27 are the x'mas holiday, not sure whether any parties of us will travel outside HK, so I would suggest Dec 12, 13, 19 or 20? Any comments/suggestions from you gals? Please share.

等待驗證會員

Dorothy,

Is it possible to tell us which district will be the clubhouse at?

All,

Which party are going to join this mini bdp?
(let's gather the info here, so as to make Dorothy easier to judge how big the venue should be)
1. lovek

洋房

hi all

At Tai Kok Tsui ar

Apart of the christmas day, another day is also fine for me.....^0^

侯爵府

12,13號暫時都無約,呢兩日應該無問題

等待驗證會員

So, if we pick Dec 12 or 13, apart from myself, Dorothy and HappyDay2008, who else will join the party?

JWCBB, mftong, 南瓜妹?? Come on, more families, more fun!!!

洋房

呀........我最近發現了亞女下顎有一點白色野....唔知係唔係出牙仔呢? 不過今天痾了4次臭臭...你地知唔知出牙係唔係多數會痾家???

等待驗證會員

聽過好多人話出牙仔會痾多d臭臭, 但亦有e生話未必, 反而要小心是否腸胃有問題, so最好留意吓la!

原帖由 dorothynpy11 於 09-8-19 17:23 發表
呀........我最近發現了亞女下顎有一點白色野....唔知係唔係出牙仔呢? 不過今天痾了4次臭臭...你地知唔知出牙係唔係多數會痾家???

大宅

12, 13我都ok 呀~

dorothy, 吽牙未必一定苛架, 你留意下, 會唔會d便便有"散" , 另外有d bb會苛青屎, 如果唔係水狀都無問題的~

我囡囡吽牙仔時, 會苛青屎架, 仲有係好扭計, 夜晚又會訓得無咁好, 因為牙肉唔c服呀, 可以得閒同佢按下牙肉, 會好d~ 呢個wk我囡囡出第2隻牙仔啦, 夜晚又開始訓得唔好, 成日醒訓呵~~~

侯爵府

我個仔現在一日至少兩次便便,阿媽話係出牙屎喎!係黃色稀D但又唔係水狀的,阿媽話出牙屎仲會特別"那"個pat pat,BB會好唔舒服。但我仲未見個仔有牙的影蹤,有時我想睇清楚D佢個口,佢就咬我隻手,總之見嘢就咬。

等待驗證會員

Mini BDP for 1230 bb (12/12 or 12/13)

1. lovek
2. Dorothy
3. HappyDay2008
4. JWCbb

anymore?

洋房

亞女D屎是深綠色..一粒粒咁..!! 我昨晚開始俾番豆奶她飲..今日暫時都未有臭臭...! 她又唔係好扭計..只係晚上訓訓下有時會喊一兩聲...拍下又可以訓番....!! 希望遲D好D啦.....!!!

大宅

畀面勳章

原帖由 lovek 於 09-8-20 02:46 發表
Mini BDP for 1230 bb (12/12 or 12/13)

1. lovek
2. Dorothy
3. HappyDay2008
4. JWCbb

anymore?

我13th先得呀!!

等待驗證會員

I'm ok!

原帖由 南瓜妹 於 09-8-20 16:29 發表

我13th先得呀!!

洋房

如果係咁..暫定13號先...我問一問CLUB HOUSE D資料再同大家講啦

首頁
45678...9

尾頁

跳至