論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

工人自己resign去加拿大打工, 佢話唔需要返菲律賓, 所以想我地比$$, 唔知多唔多類似case....同時我比cash要比幾多? Tks!

大宅

If you really pay her cash, you can get quotations first.

原帖由 catyin 於 09-7-20 22:16 發表
工人自己resign去加拿大打工, 佢話唔需要返菲律賓, 所以想我地比$$, 唔知多唔多類似case....同時我比cash要比幾多? Tks!

別墅

我吾覺得你有責任要俾$佢代機票. 你係有需要送返菲律賓, 佢吾返係佢自己既選擇. 如果你真係覺得好想送$俾佢, 你想送幾多都得.

http://tw.myblog.yahoo.com/joan68117/

男爵府

醒目開學勳章

我以前兩個印印,一個BunBun,個個完約都話要$唔要机票,但我全出机票,因唔想煩,免得比咗錢佢又話唔夠,我家姐就中過招,比咗$2000机票錢隻印印,後尾佢又話唔夠,攪到上法庭,最後個官知道隻印印玩嘢,只需要我家姐比十蚊($10)佢, 雖然叫嬴咗,但都好煩啦....

複式洋房

Thanks!

首頁

尾頁

跳至