派對情報

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我以為冇晒平價 barbie買來做蛋糕, 點知今日行 toy r us, 比我買到 $49.9 一個既粉紅咀既barbie. 很開心.

我想問, 個 barbie 髮型係長直髮, 我洗唔洗幫個 barbie 用頭飾整一整 d 頭髮先交比 cake shop 呢? 定係叫佢地幫我 design 埋髮型呢??

tks

洋房

緊係要啦!

你自己整一整起碼啱你心水嗎!

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

你起邊度整呀個蛋糕??thz

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

onda 囉, 有送貨呀. 起碼唔洗自己取 or 安排車送.

伯爵府

maxim 有 3D barbie cakes...... 3lbs $600 include delivery fee. If you use HSBC credit card, it just $480 jar.

複式洋房

but... standard size cannot enlarge.

原帖由 ew911 於 09-8-6 18:13 發表
maxim 有 3D barbie cakes...... 3lbs $600 include delivery fee. If you use HSBC credit card, it just $480 jar.

首頁

尾頁

跳至