跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

恭喜您, onionpig

原帖由 onionpig 於 09-8-23 18:44 發表
我已經bingo左喇又.......

大宅

我都好想生個女,但好似好難預測,女真係好難中嘅.

男爵府

原帖由 MSNG111 於 09-8-6 13:42 發表
係呀, 2個會開心d架!

本來都冇諗住生2個, 但見大仔成日自己一個人玩, 其實好悶, 我地都有同佢玩, 但點都係有個年紀近嘅伴玩會開心d! 所以決定生多個!

大仔都好錫細佬架, 細佬咸時, 佢有時會走到細佬身邊細細聲說: ...

Yes, agree. I did not plan to have 2nd baby when I delivered my 1st son 5 years ago. I am glad that I changed my mind and have delivered the 2nd one.

It is so touching and warming to see them playing together, the elder brother take care the small one....

別墅

吓? 阿b幾個月大咋喎! 咁快又有左? 咁點湊b呀?

原帖由 onionpig 於 09-8-23 18:44 發表

大宅

congratulations!
近d好呀
玩得埋d
同埋d bb野可以一起用

原帖由 mikewing 於 09-8-23 23:28 發表
恭喜您, onionpig

複式洋房

onionpig, 恭喜恭喜...

大宅

我已經有一仔一女,不過我同老公都想生第三個。
睇住佢2姊弟係度打,真係好開心,雖然2個開始會搶玩具,不過比起細佬未出世時,阿囡成日都係自己一個靜靜地坐係度玩...有個伴真係好好多。
可惜暫時經濟唔可以生第三個...我好想做全職湊B婆呀

侯爵府

好媽媽勳章

The same. I also want NO.3.

原帖由 臭豬bma 於 09-9-3 18:08 發表
我已經有一仔一女,不過我同老公都想生第三個。
睇住佢2姊弟係度打,真係好開心,雖然2個開始會搶玩具,不過比起細佬未出世時,阿囡成日都係自己一個靜靜地坐係度玩...有個伴真係好好多。
可惜暫時經濟唔可以生第三個. ...
[img align=right][/img]

大宅

聽你地講完, 搞到我心郁郁, 好想生第二個, 但係99一個好難湊兩個wor... 我又唔想請工人湊... 都唔知點好???

首頁

尾頁

跳至