自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

下午裝既時候我唔在場,晚上先得閒去開下架機,開1號係咩聲都無,咩反應都無,放隻手響下面亦feel唔到氣流,開2號,等左幾秒,有微弱風聲,但依然feel唔到有氣流....

請問,正常嗎﹖因為我仲係裝修階段,所以都試唔到機,但開左機之後,就覺得同無開無分別,我諗緊,係咪小小氣流都應該有呢﹖我知富士皇出名靜,但唔知係咪真係靜到無聲,定係個cf裝錯左﹖還是因為我只可用4"喉,抽力唔夠,所以無氣流﹖無聲﹖

男爵府

Hi,

I also used this model, this is a good product silent and strong power. Don't worried!

Regards,
TTJTmama
原帖由 somedo 於 09-7-24 11:53 發表
下午裝既時候我唔在場,晚上先得閒去開下架機,開1號係咩聲都無,咩反應都無,放隻手響下面亦feel唔到氣流,開2號,等左幾秒,有微弱風聲,但依然feel唔到有氣流....

請問,正常嗎﹖因為我仲係裝修階段,所以都試唔到機,但開左機之後,就覺得 ...

別墅

原帖由 TTJTMaMa 於 09-7-24 12:06 發表
Hi,

I also used this model, this is a good product silent and strong power. Don't worried!

Regards,
TTJTmama

THX 咁即係你都係無聲無氣流,開左好似無開,但又抽到油煙﹖真係咁正﹖

男爵府

Excellent!

TTJTmama

原帖由 somedo 於 09-7-24 12:21 發表

THX 咁即係你都係無聲無氣流,開左好似無開,但又抽到油煙﹖真係咁正﹖

大宅

請問呢隻即係邊個品牌?想知多樣嘢.唔該

原帖由 TTJTMaMa 於 09-7-24 16:10 發表
Excellent!

TTJTmama

男爵府

真係好用嗎?

在那裡有售?

有Website嗎?

別墅

原帖由 TTJTMaMa 於 09-7-24 16:10 發表
Excellent!

TTJTmama

發達lar,thx

ros,紅色小露寶,
http://www.ecox.com.hk/ecatalog/rangehood/rgfujioh01.htm

首頁

尾頁

跳至