自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

最佳7名 封華麗美譽

現場嘉賓評審將選出最出色的7名小朋友,頒發「華麗國民榮譽」及大獎,並一起與國王切生日蛋糕。

有咩大獎呀?!生日帽呀?!
你地其餘得獎嘅mami可唔可以話我知呀?!
thanks!!

男爵府

魅力公主 7周年華麗國民

原帖由 yingwong 於 09-7-28 16:05 發表
點解BK寫字樓無人彩我
琴日我留左電話比佢地
話會覆我
到依家影都無

版主幫我反應下!

佢地打左比你未

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 召藥師 於 09-7-28 16:06 發表

妳個神秘人係唔係兩個字架?

我~絕~對~唔~會~篤~佢~出~黎~架~

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-7-28 03:45 PM 發表
多謝神秘人呀!我今日收到個黑色袋同bk筆同埋BK pin嘞 真係好靚,無言感激!!!!!

妳個神秘人係唔係兩個字架?

盡我一己之力,發放正能量!

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

點解BK寫字樓無人彩我
琴日我留左電話比佢地
話會覆我
到依家影都無

版主幫我反應下!

原帖由 大臣子 於 09-7-27 17:37 發表

我幫你同佢講左...佢話會寄返比你ar...
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

別墅

好媽媽勳章

Hi!你地好!我係兩姊弟一齊上台嗰個媽咪。講開上台失準,我個女重勁,我叫佢介紹自己個名,佢居然講咗細佬個名!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

多謝神秘人呀!我今日收到個黑色袋同bk筆同埋BK pin嘞 真係好靚,無言感激!!!!!

複式洋房

7周年華麗國民

件3真係好令啊~~ 5岩著都5好5要啊~ 好有收藏價值啊~哈哈!! 小朋友都係咁架啦~ 人多就會怕羞, 失準都係正常既~~ 5似我果件咁細個,咩都5識, 又5知個個望住佢,佢當然5恐懼啦,haha~~ 遲d佢大家左可能都會好似你仔仔咁驚架咋~

原帖由 tammymhk 於 09-7-28 04:33 發表
呢件衫其實上年買黎參加tbb嘅小王子比賽,跟住佢hellowell又著過一次,仲有排可以著呀.... 因為好大件架,我幫佢改短左....
佢上到台都唔敢跳舞,一路拉住我,但喺台下哼埋首歌架,叫佢講句"生日快樂"都唔知佢講乜 ...

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢件衫其實上年買黎參加tbb嘅小王子比賽,跟住佢hellowell又著過一次,仲有排可以著呀.... 因為好大件架,我幫佢改短左....
佢上到台都唔敢跳舞,一路拉住我,但喺台下哼埋首歌架,叫佢講句"生日快樂"都唔知佢講乜嘢....
原帖由 銀座 於 09-7-27 23:39 發表
有啊~!! 多謝你地去反映啊~ 真係多謝晒~~
你對仔女好可愛啊~~~ 我認得你仔仔果日著王子衫, 件戰衣好型啊~!!!!

複式洋房

7周年華麗國民

哈哈!! 多謝啊~~~ 其實我都好遠水路黎表演架~ 我家住屯門, 仲要拎住咁多野tim~~不過冇計啦, 我想帶我仔仔去多d地方,見多d人嘛~~ 你個fd真係比面你吖,咁遠都黎睇你個女女,真係夠朋友喇~!!!

原帖由 janjet 於 09-7-28 00:07 發表
你仔仔勁靚仔呀.
我個 friend 特登係錦田來 support 下我個女
可惜 佢失準

不過佢話好多 baby 都好 cute.
佢無參加. 所以只可在外圍看.所以我走去陪佢囉

...

大宅

你仔仔勁靚仔呀.
我個 friend 特登係錦田來 support 下我個女
可惜 佢失準

不過佢話好多 baby 都好 cute.
佢無參加. 所以只可在外圍看.所以我走去陪佢囉

原帖由 銀座 於 09-7-27 23:54 發表
哈哈!!係囉, 我見你同工人姐姐都好忙咁,基本上我隔離冇人坐咁制~ 不過你女女好乖, 叫佢坐定定等你地,佢真係坐定定等你地返黎~
而我個仔就冇練到,都係臨場發揮咋~ 因為我心諗,佢咁細個上場夾5到波波,都5會有 ...

複式洋房

7周年華麗國民

哈哈!!係囉, 我見你同工人姐姐都好忙咁,基本上我隔離冇人坐咁制~ 不過你女女好乖, 叫佢坐定定等你地,佢真係坐定定等你地返黎~
而我個仔就冇練到,都係臨場發揮咋~ 因為我心諗,佢咁細個上場夾5到波波,都5會有人怪佢吖嘛~ 嘻嘻..

原帖由 janjet 於 09-7-27 23:50 發表
你真客氣呢. 叫我女郎 hahaha
我個 friend 成家來看 show. 所以我趕注招呼佢. 無同你 say bye bye .. 我走時你上了台
我個女發台 "溫" 無跳舞. 唱錯詞

佢仲日日係屋企練.. hahaha

...

大宅

你真客氣呢. 叫我女郎 hahaha
我個 friend 成家來看 show. 所以我趕注招呼佢. 無同你 say bye bye .. 我走時你上了台
我個女發台 "溫" 無跳舞. 唱錯詞

佢仲日日係屋企練.. hahaha

原帖由 銀座 於 09-7-27 23:46 發表
問我借筆果位女郎??

複式洋房

7周年華麗國民

哈哈!!係咁架喇~ 話晒都係假手於人~ 仲要係搵個工人錄影tim.. 5黑色一片咪算偷笑囉,haha!! 5緊要啦,反正bk會send返copy俾我地, 5怕啦~~

原帖由 janjet 於 09-7-27 23:46 發表
佢錄到成條片無聲架. 我個女表演唱歌.點知佢勁到完全錄唔到一粒聲
我想殺人....................

大宅

佢錄到成條片無聲架. 我個女表演唱歌.點知佢勁到完全錄唔到一粒聲
我想殺人....................

原帖由 銀座 於 09-7-27 23:41 發表
我都有叫工人姐姐同我錄,又係周圍郁, 影到個人又細粒~ 都係要等bk 寄返俾我睇好過~~~

複式洋房

7周年華麗國民

問我借筆果位女郎??

原帖由 janjet 於 09-7-27 23:42 發表
我係你隔離果個呀

大宅

我係你隔離果個呀

原帖由 銀座 於 09-7-27 14:06 發表
趴地熊話寄俾我, 真係太好喇~ 5洗叫人代言麻~ 估5到你地個個都咁好人架喎~~ 話晒我都係一個新國民, 我仲以為冇人會理我冇啦啦插咀發言tim~ 太好喇~~~ 吹水都有多個地方,哈哈!!

...

複式洋房

7周年華麗國民

我都有叫工人姐姐同我錄,又係周圍郁, 影到個人又細粒~ 都係要等bk 寄返俾我睇好過~~~

原帖由 janjet 於 09-7-27 23:37 發表
各位. 我好傷心呀!
我叫工人姐姐幫我個女 錄影. 點知佢只錄到好模糊的影 而且無聲.

勁想喊..............................

複式洋房

7周年華麗國民

有啊~!! 多謝你地去反映啊~ 真係多謝晒~~
你對仔女好可愛啊~~~ 我認得你仔仔果日著王子衫, 件戰衣好型啊~!!!!

原帖由 tammymhk 於 09-7-27 20:12 發表
頭先有位小姐打電話黎,話嗰日唔記得比份獎品我,佢話會寄返比我呀,你有冇收到電話呀?!

大宅

各位. 我好傷心呀!
我叫工人姐姐幫我個女 錄影. 點知佢只錄到好模糊的影 而且無聲.

勁想喊..............................

首頁
12345...16

尾頁

跳至