自由講場

跳至

首頁
34567...16

尾頁

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

即係我要打電話囉.....
原帖由 召藥師 於 09-7-25 22:02 發表

咁妳可以pm問聯絡妳個位bk職員,另外我可以幫妳問問,睇吓邊一邊快d知道啦!

大宅

醒目開學勳章

黑色閃閃彩色波點裙就係我個女,真係失禮晒!!!
原帖由 召藥師 於 09-7-25 21:51 發表

我記得佢條裙係黑色加閃閃彩色波波,好搞笑

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 趴地熊 於 09-7-25 22:05 發表
mouth:mouth:" />mouth:" /> 你係咪講緊我個女呢?

佢到宜家都好唔捨得俾咖!!!我話俾我聽佢好鍾意張咭!!! 因為我同佢一齊整,佢好欣賞自己既作品!!

我問佢仲咩唔肯講野,同跳舞,佢話因為D姐姐要拎佢張咭!! 佢 ...

係呀,係您女女呀,張相我認得,佢臉尖尖.

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 tammymhk 於 09-7-25 10:05 PM 發表
即係我要打電話囉.....

再唔係pm BK_EDITOR都得。

盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 趴地熊 於 09-7-25 10:08 PM 發表

乜失禮0者,小朋友唔造作最可愛,今日我笑得好開心

王國長老

原帖由 趴地熊 於 09-7-25 22:08 發表

唔失禮呀,小朋友係咁架嘛,超可愛.

大宅

醒目開學勳章

版主你真係好記性喎!!!今日見咁多小朋友,都認得我個女!!

今日枝筆真係好靚呀!!!我個女超鍾意呀!!!我有成4枝!

我想問今日PARTY會唔會有相睇咖?因為我要同對仔女上台,幫唔到佢地影相呀!!

原帖由 Red2008 於 09-7-25 22:10 發表

係呀,係您女女呀,張相我認得,佢臉尖尖.

超級版主

原帖由 vvwinky 於 09-7-25 10:02 PM 發表

但係我有影底你地版主合照喎... 使唔使我放上嚟, 比你地認投呀....

今次真係慘,開哂樣......

不過我唔認架,等大家估吓

超級版主

原帖由 edea 於 09-7-25 10:04 PM 發表

應該唔係, 我地公文袋有一本書同一枝latacyd.

有位係版主喎......拎支女人野......

超級版主

原帖由 趴地熊 於 09-7-25 10:19 PM 發表
版主你真係好記性喎!!!今日見咁多小朋友,都認得我個女!!

今日枝筆真係好靚呀!!!我個女超鍾意呀!!!我有成4枝!

我想問今日PARTY會唔會有相睇咖?因為我要同對仔女上台,幫唔到佢地影相呀!!

...

遲d父母王國應該有片睇,而相就唔清楚,我地可幫大家問問管理員。

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 召藥師 於 09-7-25 22:21 發表

有位係藍版主喎......拎支女人野......

唔緊要, 比佢老婆用咪得囉
     [em:14: ]

大宅

醒目開學勳章

THX!!

原帖由 召藥師 於 09-7-25 22:24 發表

遲d父母王國應該有片睇,而相就唔清楚,我地可幫大家問問管理員。

王國長老

原帖由 召藥師 於 09-7-25 22:19 發表

今次真係慘,開哂樣......

不過我唔認架,等大家估吓

請手下留情,唔好開喔.

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Red2008 於 09-7-25 21:58 發表

支筆真係好靚架.(再引多次)

超級版主

原帖由 vvwinky 於 09-7-25 10:24 PM 發表

唔緊要, 比佢老婆用咪得囉

但係如果心急(好似我)坐車返屋企時八卦拆開睇睇有乜野時,一拎出黎俾人睇到就

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 召藥師 於 09-7-25 22:21 發表

有位係藍版主喎......拎支女人野......

maybe佢嗰袋全部都係袋呢

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-7-25 22:32 發表

maybe佢嗰袋全部都係袋呢

比老婆擰甩耳仔.

超級版主

原帖由 醜樣豬 於 09-7-25 10:32 PM 發表

maybe佢嗰袋全部都係

差d get錯野

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

王國長老

王國長老

原帖由 趴地熊 於 09-7-25 22:08 發表

我都記得, 條裙仔好特別, 好有印象! 記得係妳囡囡上台時, 我電話響, 掛住搞公司野, 但見妳囡囡落台, 裙仔有d波波, 好得意.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁
34567...16

尾頁

跳至