單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

半年前佢放底條匙,拿起佢自己所有野走左.而我用左4個月時間開始放低佢,而2個囡都習慣唔同爸爸住,而一兩星期先見到爸爸的日子,但半年後的今日,佢景然問我"方便比佢返妮住嗎?"
而我就答左"no",你話我係唔係好"需",佢無野做and無地方住都唔比佢返,而我d囡大左唔知會點想,我而家真係好煩呀!
愛一個人! 要了解,也要開解;要道歉,也要道謝;要認錯,也要改錯;要體貼,也要體諒; 是接受,而不是忍受;是寬容,而不是縱容;是支持,而不是支配;是慰問,而不是質問;是傾訴,而不是控訴;是難忘,而不是遺忘;是彼此交流,而不是凡事交代;是為對方默默祈求,而不是向對方諸多要求; 可以浪漫,但不要浪費;可以隨時牽手,但不要隨便分手。

別墅

我們而家只係分居,無離婚.
其實佢已係4年前已有女人,我都忍左佢4年,而我而家同呀媽住係開心過之前,而我都怕佢會再傷我&怕佢會當酒店所以我say "no",但我都係怕d囡的想法,同我個心都係有d唔舒服

愛一個人! 要了解,也要開解;要道歉,也要道謝;要認錯,也要改錯;要體貼,也要體諒; 是接受,而不是忍受;是寬容,而不是縱容;是支持,而不是支配;是慰問,而不是質問;是傾訴,而不是控訴;是難忘,而不是遺忘;是彼此交流,而不是凡事交代;是為對方默默祈求,而不是向對方諸多要求; 可以浪漫,但不要浪費;可以隨時牽手,但不要隨便分手。

別墅

我今日最終同佢講左我心裡一直好想同佢講ga說話,而我都放下心裡的一塊大石.但我覺得我好絕ar,我有d唔開心,而我都好擔心將來ga路.

首頁

尾頁

跳至