家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人用緊150系列? 佢隻專利設計係咪真係好過一般抽油煙機?

大宅

我都想知, 有無人答我地呀?

大宅

有冇用家評吓得唔得?

大宅

我用緊, 我覺得好好, 唔太嘈,清潔好易.
有d人話佢唔靚仔, 我買左白色襯白色廚櫃都ok.

你去家居x睇左demo先.

大宅

我都用緊,雖然比以前其他牌子大左小小,但睇耐左覺得都唔太大,吸力好,起碼機旁的櫃門唔會"痴立立",開1號抽風就細細聲,如開2號抽風就會大聲左,不過可以接受,因以前用其他牌子超大聲的。清洗就非常方便,連內籠都可以伸手去抹。
初初買左我都覺得貴,但每次清洗後就覺得非常值,我都是買白色襯淺黃色廚櫃,如下次再搬屋,我會買800系列試下tim。
當然自己去門市自己感受吓比較吓最好啦!

大宅

回覆 1# echoy 的文章

我都買咗部150系列,真係好好用,可能我同時係新入伙轉用panasonic電磁爐,已經無以前用氣體爐咁立,真係好乾淨,仲唔嘈,個樣我覺得都ok,我買咗珍珠銀趁返啲廚櫃

大宅

有你地用家嘅意見信心真係大好多!會去showroom睇過先...多謝各位嘅幫忙!

侯爵府

2024年龍年勳章

I have used FIT 150V for 9 mths.
It is silent, easy to clean and effective despite that it is not quite good looking.

I love it.

別墅

我屋企係開放式廚房,Sales提議我買H800,但好貴呀 !
我想問150 夠力嗎 ?

謝謝 !
原帖由 kerotan 於 09-8-3 14:33 發表
I have used FIT 150V for 9 mths.
It is silent, easy to clean and effective despite that it is not quite good looking.

I love it.

侯爵府

2024年龍年勳章

原帖由 vivama 於 09-8-4 11:50 發表
我屋企係開放式廚房,Sales提議我買H800,但好貴呀 !
我想問150 夠力嗎 ?

謝謝 !

I think it much depends your cooking habits.
My kitchen is not a open one and therefore I am not appropriate to comment

首頁

尾頁

跳至