自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

個男人都好有錢喎,養咁多頭家
比我唔會講,你朋友都無理由唔知囉~

男爵府

個男嘅, 咁好野養到4頭家, 好有錢架?

大宅

好媽媽勳章

會爆比朋友知, 等佢唔好比人呃咁耐!

子爵府

係咪即是有老婆+二奶+同居女友+半同居女友呀, 四個喎, 做女人點會唔察覺架.
你同呢位朋友friend唔friend架, 如果好friend嘅咁我會講.

大宅

暗示吓朋友,睇吓佢有咩反應
或者佢已知

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個男人應該好忙, 成日會分身不暇, 你朋友點會唔知丫, 不過你朋友又抽唔到身出黎, 你可以提醒下佢, 不過忠言都係逆耳, 可能你朋友會同你反面囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 sophialing 於 09-7-30 03:23 發表
一定爆佢大獲..

YES.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

女仔一定會知道男人如何
要執迷不悔, 冇男人過唔到世,
算數囉!

珍珠宮

畀面勳章

個男人同時應付到咁多個女人都幾叻

你估人地正室唔知咩, 女人最敏感啦, 點會feel唔到
只係無可奈何

其他女人...
個男人無晚晚過夜, 無理由唔知人地有老婆
只係洗濕個頭, 費事吹乾

樓主, 趁你朋友仲未生bb, 叫佢及早回頭, 不要浪費青春吧

珍珠宮

原帖由 fungb0206 於 09-7-30 03:20 發表
男人不壞,女人不愛,大家聽過未
如果你知身邊朋友既男朋友有外遇
你會唔會爆佢大獲???
個男人仲要係有老婆
仲有二奶生左兩個仔
另外仲有個同居女友
我個朋友亦都同佢半同居關係仲有埋bb tim
大家會點做??? ...

好奇問吓, 你個朋友係大婆, 二奶, 同居女友 ?
or

以上三樣都不是, 是第4者 ?

無論如何都要話俾你朋友知, 唔好益個衰人.

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

點解樓主會知得咁清楚?
唔通你係.....
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

別墅

個男人一定係好有錢,先有咁多女人埋身,我估你朋友都係知道,但睇錢份上,就扮唔知的居多, 我就唔會講, 否則佢咪仲唔好意思, 有啲人有錢就同人分享男人又有勿所謂, 大把實例啦.

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我朋友係知個男人有老婆,佢以為個男人同個老婆離左婚,第二個女人幫個男人生左兩個仔佢都知,兩個小朋友入左兒童之家,個女人亦都無理個男人,過返一d新生活,同居果個女人我個朋友一直以為果個係男人,所以唔知,個女人同個男人仲耐個我個朋友,bb以經出左世

個男人(29歲),係無做野成年無錢咪問班女人拎錢,我個朋友陀住bb四個月既時候,以經有另一個不知明女人打比我個朋友都話同哩個男人有左,今個月預產期,我朋友同哩個男人兩年,兩年內知佢出面出現個既女人有4個,唔知道既唔知有幾多個,至於bb出世到而家我個朋友一手一腳養,佢仲覺得個男人好錫個bb,兩三日就返嚟睇bb,抱住bb嚟鍚,我見到朋友dbb都會咁啦,根本就返去問佢拎錢
點解會知咁多野
因為我個朋友用我個facebook a/c add個男人班朋友,有個女仔見到我仔女d相咪傾下計,之後咪知咁多野囉!

侯爵府

咁你朋友仲 "中"個頭埋去?!!!!
原帖由 fungb0206 於 09-7-30 13:38 發表
我朋友係知個男人有老婆,佢以為個男人同個老婆離左婚,第二個女人幫個男人生左兩個仔佢都知,兩個小朋友入左兒童之家,個女人亦都無理個男人,過返一d新生活,同居果個女人我個朋友一直以為果個係男人,所以唔知,個女人同 ...

大宅

原帖由 arale1668 於 09-7-30 09:53 發表
係我,我會講,如果佢要keep落去係佢自己既選擇. 但如果佢真係唔知,bb都生埋...佢後期先知...小朋友同佢都會好好辛苦,你朋友條路仲會好難行!
個男人可以同時同4個女人一齊...仲要2奶又有2件,又話有一個同居...點分身 ...

佢d大話好勁嫁,個老婆自從第二個女人出現,生第一個仔既時候,個老婆以經唔理佢,個男人成日話要返大陸同返亞媽屋企,睇個老婆生既一對仔女,咁咪分到身囉!個男人係咪好賤?

首頁

尾頁

跳至