自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

記得帶太陽油...果邊天氣涼...但D陽光好勁...我地玩左十日度...返黎個個變左黑碳...
少奶奶的身份,丫頭的命...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我地住DUBLIN...
個女7個月大時,我地去左LONDON(一個鐘飛機)..係飛機,佢無乜問題..但LONDON D METRO係無LIFT架,推架BUGGY推到死死下...去左6日,好攞命...

之後13個月返香港,由DUBLIN->LONDON->HKG...好攞命...因為LONDON->HK要13個鐘,佢好想走,喊到vomit+有BB COT,但佢唔肯訓....

之後15個月,由HK返DUBLIN(經LONDON)..佢又比較好喎..訓醒淨係叫我地同佢行黎行去...都可以接受....

今個月頭(佢19個月),我去paris,本來諗住帶埋佢去,但諗諗下,都係等佢d大先..因為去玩,帶住個咁細既小朋友,唔係太方便.....

男爵府

大宅

係飛機行來行去,disturb 其他人嗎?

原帖由 我愛Corina 於 09-7-31 17:39 發表
我地住DUBLIN...
個女7個月大時,我地去左LONDON(一個鐘飛機)..係飛機,佢無乜問題..但LONDON D METRO係無LIFT架,推架BUGGY推到死死下...去左6日,好攞命...

之後13個月返香港,由DUBLIN->LONDON->HKG...好攞命...因為L ...

大宅

早晚係咪相差成10度 ga?

原帖由 54heima 於 09-7-31 17:20 發表
記得帶太陽油...果邊天氣涼...但D陽光好勁...我地玩左十日度...返黎個個變左黑碳...

首頁

尾頁

跳至