嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

各位孖B媽媽爸爸 ,有冇公立醫院或私家醫院陪產經驗 ?好想知道有冇人試過,唔該晒

別墅

我係仁安開刀生孖女,老公有入手術室剪臍帶架,因為我只係半麻, 入到去打完針已經好驚,好彩老公入到黎,不過佢一見我瞓係度己眼濕濕, 到2隻女出世當然開心到C..个麻醉師仲幫我地影咗好多相添...

記得老公入手術室要比$$$ , 影相又要$$, 佢地影完比張CD 我咁...

洋房

我都好想陪產

真係太好,我都想去私家生,但因為怕小朋友出世要住院,所以最後因為經濟問題選擇番廣華,始終針無兩頭利,不過聽到你生產時個經歷,都疍你開心。

別墅

原帖由 Ynnek 於 09-8-1 14:54 發表
各位孖B媽媽爸爸 ,有冇公立醫院或私家醫院陪產經驗 ?好想知道有冇人試過,唔該晒

我太太在東區醫院開刀生,我有入手術室陪佢,佢先入手術室,之後一會我才入去,入到去手術室佢已經在床上比一大塊布分格開佢下半身,我全程只係在佢耳邊陪伴住佢,最攪笑中途護士見我條褲整烏Jo左,叫我出去換過,換完入番來一陣佢以經抱亞女比我地睇,再過幾分鐘再抱亞仔比我地睇,之後便叫番我出去,宜家諗起都覺得果時唔知做過D乜,不過第一時間睇到護士抱佢地比我地睇時,加上太太可能半身麻醉,這情境真係好感動覺得太太好偉大。

洋房

開刀都入得,真係好,我都好想,因為始終初為人父,而且太太往往都好依靠住我做佢精神支柱,我都好想陪住佢,聽左你ge經歷,令我更加想同佢一齊入去,至少,我都可以比少少支持我太太。更加想第一眼見到兩個小朋友。

首頁

尾頁

跳至