潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

How about "Rolex 綠玻璃"? I tried (put it on) it at the Rolex Shop in IFC and like it very much. But, it seems too big for me. It is much more fit for my husband.

原帖由 咸濕大師 於 09-8-2 08:47 發表

一定是PANERAI.
烈火雄心,鄭XX,帶緊,胡杏X,余X曼,都係帶PANERAI
PANERAI好多款都要排架啦,

大宅

我已經愛上o左啦! 不過, 個price對我o黎講真係幾貴!

你地講PANERAI, 邊款靚呀?

原帖由 咸濕大師 於 09-8-2 19:22 發表

好多女性,第一次帶,都會覺得大隻,我有好多女性朋友同妳一樣咁講,我都一樣咁講,信我,一星期內,妳唔會再帶40mm以下的錶,妳會愛上架啦.

大宅

嘩! Thank you 你呀咸濕大師, 你真係"名錶達人", 其實, 我對錶無o物研究, 通常我老公睇, 我又睇囉! 入門錶大約3萬的話, 可以喎?

唉! o甘"Rolex 綠玻璃"點算呢? 我未擁有它, 又對另一個有興趣, "名錶達人" 救命呀?

恕我無知問一句, PANERAI 有冇專門店? 係唔係大錶行就搵到PANERAI?

原帖由 咸濕大師 於 09-8-3 06:52 發表

入門錶,唔太貴,但貨少,因為每年限量生產,入門model,000,005,111都是,(上錬),入門錶大約3萬.104,88,90,是(自動)都是入門架啦,自動錶入門大約4-5萬,大多數要排隊,未必有現貨,而且香港唔太多AD,多數是留名等CALL,
我見 ...

首頁

尾頁

跳至