想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我間中排egg就有出血,起初有幾日粉紅色,有日仲有vv時all左舊粉紅色物體出黎,之後2日有血絲

有無sis都試過?如果連續幾日都有血,你地通常係邊日排egg?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 vandelabun 於 09-8-4 10:45 發表
我間中排egg就有出血,起初有幾日粉紅色,有日仲有vv時all左舊粉紅色物體出黎,之後2日有血絲

有無sis都試過?如果連續幾日都有血,你地通常係邊日排egg? ...

如果用血好難分析係邊日, 或者你可以隔日 DODO , 或者用排卵條協助搵排卵.

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

我呢一兩日排EGG都有深色紅分袐排出黎...以前好少係咁(好似都係一次, 但分袐極少...)....

不過我今次係小産後M後第一次排EGG... 我下次會同醫生講...

可以既話你都去睇下中醫調理下好D...

原帖由 vandelabun 於 09-8-4 10:45 發表

有無sis都試過?如果連續幾日都有血,你地通常係邊日排egg? ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Vana 於 09-8-4 11:16 發表
我呢一兩日排EGG都有深色紅分袐排出黎...以前好少係咁(好似都係一次, 但分袐極少...)....

不過我今次係小産後M後第一次排EGG... 我下次會同醫生講...

可以既話你都去睇下中醫調理下好D...

...

我有睇開中醫的,前2年個個月都係甘
家下幾個月先出血一次

首頁

尾頁

跳至