自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 queenmiffy 於 09-8-5 09:17 AM 發表
我個人經驗:
新美姿好普通,只係貪方便
瑪雅城d fd去咗,冇坐廁!?
最鐘意去都係東方xx,不過要二百幾,但推晒全個人,好正

我都係去東方xx的。真係幾ok架!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

我去開水上明珠,個場而家舊左,但技師手勢好,而且技師水準好平均,價錢又平,正!

男爵府

我果間...唔知叫乜名...朋友帶我去...近火車站的

:-( 諗起..就好想去~~

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

近住邊度架
原帖由 luiluimama 於 09-8-5 14:10 發表
我去開水上明珠,個場而家舊左,但技師手勢好,而且技師水準好平均,價錢又平,正!

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

so poor , 沒有時間去嗎??

原帖由 PINK0717 於 09-8-5 14:15 發表
我果間...唔知叫乜名...朋友帶我去...近火車站的

:-( 諗起..就好想去~~

男爵府

原帖由 anpanman08 於 09-8-5 14:48 發表

你係咪喺交通樓下面搭車架 ? 換衫嘅地方得唔得架 ?
我去開金鴻丰 ... 攞埋佢張$10優惠卷, 平日$68 .. 假日$78 ..... 2粒鐘按摩,一粒鐘按腳 ...
係呀,喺交通樓上車,地方都好乾淨,唔算太大,唯一美中不足係無架,無得踏背:lol: 因而我自己比較中意踏背多D.

水晶宮

好恨去啊...幾年都去唔到一次...完全唔識路...
少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

原帖由 純綷路人 於 09-8-5 15:52 發表
係呀,喺交通樓上車,地方都好乾淨,唔算太大,唯一美中不足係無架,無得踏背:lol::" /> 因而我自己比較中意踏背多D.

借問聲係咪得羅湖至有車? 我通常係皇崗過關呀~

另外, 因為少去羅湖呢邊, 交通樓上車, 係咪即係羅湖商業城樓下? 可以講詳細d係邊度上車嗎? thanks~~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-8-5 16:33 發表

借問聲係咪得羅湖至有車? 我通常係皇崗過關呀~

另外, 因為少去羅湖呢邊, 交通樓上車, 係咪即係羅湖商業城樓下? 可以講詳細d係邊度上車嗎? thanks~~ ...
喺火車站停車場樓下上車,佢地有間好細嘅舖,喺嗰度等車就得架喇,因為所有骨場都喺同一個停車場度上車,所以一定搵倒,皇岡好似無專車去,因為喺羅湖都係3分鐘車程就去到架喇

珍珠宮

火車站停車場樓下?

即係出左關點行呀? 因為自從有左地鐵都冇番過深圳, 唔係好知點行? thanks

翡翠宮

may I ask $2xx is for 1 ans a half hr or 2 hrs inclusive foot massage or not
原帖由 Fiona0235 於 09-8-5 09:25 發表

我都係去東方xx的。真係幾ok架!

男爵府

係近落馬洲果邊既深圳, 喺水圍村附近, 你去到落馬洲或皇崗果面就有車接送咖啦

原帖由 chilleylok 於 09-8-5 14:36 發表
近住邊度架

子爵府

原帖由 毛容 於 09-8-4 23:28 發表
邊到?
好貴wor

我都唔知近邊, 響黃崗過關
過左關打電話去, 會有車接, 約 5 分鐘車程
果度 十點前去有 早餐食, (free)
晚上六點後有buffet 食, ( free)
生果飲品, 任飲任食,
個場好乾淨, 同無色情囉

男爵府

原帖由 大姑娘 於 09-8-5 17:55 發表
火車站停車場樓下?

即係出左關點行呀? 因為自從有左地鐵都冇番過深圳, 唔係好知點行? thanks
喺番出關同一幢樓嘅停車場地下,唔駛行去左右隔離D大廈架喇

珍珠宮

咁即係一出關就會見到? thanks!

請恕我既白痴!
原帖由 純綷路人 於 09-8-5 19:12 發表
喺番出關同一幢樓嘅停車場地下,唔駛行去左右隔離D大廈架喇

禁止訪問

子爵府

宏昌, 福田區
電話 0755-8839 0066

佢以前響黃崗一過關果度,
後來政府收地, 因賠償問題,
搞到好大件事, d c 父 走左天台度擲野落街,
都 4-5 年前的事啦,
唔知有冇人記得

男爵府

我鍾意去友誼 o係酒店度~~中式都係98蚊三個鍾,兩個鍾身+一個大堂項目(都幾多款) +小費!!!!地方都OK,乾淨

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 oct27_2008 於 09-8-4 23:25 發表
我去宏昌
中式118 2 個鐘
推油168 " 另+ 貼士
我覺得好貴

想轉場, 又驚去左 d 色情架部

宏昌我都覺得麻麻,但過得去,世外桃源幾好呀....中式98兩個鐘,加鐘30, 我做推油,做日式, 118兩個鐘,又係加鐘30(自己帶油),唔係帶油既話可做香蕉148兩個鐘,加鐘40

另外加一

我其實想試下東方棕泉...不過好似都唔平.....皇后大道又想試下......

首頁

尾頁

跳至