自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

邊間都好, 千祈唔好去苗x偉夫婦廣告個間, 唔記得叫咩??昇??

個度d 技師的unifrom, 個個都低胸露肚, 手勢mo mo 下, 一d 都唔得

我鐘意瑪雅城!!!!

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-8-7 21:10 發表
我想問下有冇mami去過d有泳池係可以男女都一齊游架? 因為好似多數個泳池都係位於男更衣室.....
金海淙泉:loveliness:

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 oct27_2008 於 09-8-7 23:36 發表

玫瑰係催情o架 :lol
我響 who 買油, 溝左o架啦,

玫瑰唔係護膚咩? sales話對皮膚好,但睇過最平15ml都要成千銀呀

自己溝好似平d呀............不過我都買貴左.....溝好幾錢支?

who=?

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 純綷路人 於 09-8-8 00:36 發表
金海淙泉:loveliness:

幾錢?近邊?皇崗有無車去?thanks

男爵府

原帖由 Sindy 於 09-8-8 11:29 發表

幾錢?近邊?皇崗有無車去?thanks
p.1寫低晒資料喇

子爵府

原帖由 Sindy 於 09-8-8 11:27 發表

玫瑰唔係護膚咩? sales話對皮膚好,但睇過最平15ml都要成千銀呀

自己溝好似平d呀............不過我都買貴左.....溝好幾錢支?

who=?

好似係 $180/100ml
http://whosgroup.com/

大宅

我最近去開係嘉賓路的太平洋,環境清潔都ok,沖涼果到d姐姐好好人架,個個都認得我地,我2個女都好鍾意同佢地玩~~

我係按中式按摩的,d技師大部份都ok(對我黎講ok,去左近10次,都係得2個按得唔舒服姐),有一個按得好好架,但次次佢都收左工,一係未返工=.=

果到有得玩桌球,兵乓球,唔收費的,上網頭一1個鐘唔收費,仲有雙人影院,冇去過,唔知使唔使比錢,仲有卡啦ok添,不過要收費~~小朋友仲有得玩波波池,不過冇比d女去玩~~

之前都係瞓大廳架咋,不過覺得唔好囉,d人d鼻'寒'好大聲,都瞓得唔好,有d人又係到傾計=.=不過上次走左上去睡眠區到瞓就好好喇,一間雙人房夠我地一家4口瞓,係d日式房黎,d床貼住左右牆邊,唔怕d女碌落地~~但就要早d上去拎房囉,11點到就好上去,12點到就冇位架喇,得50幾間房咋~~

佢果到d野都幾好食架,野飲任飲~~我2個女收$48一個人最低消費,,有時我老公淨係按腳,$58,大人最低消費係$138,有淨果d就用黎叫野食,d野食又平,所以都幾好~~我地一家4口去,多數都係五百幾蚊埋單,最貴就7百幾~~我老公話果到算收得貴,但我覺得都幾好,可能先入為主啦~~

上個星期就試左第2間,叫678,但我覺得唔好囉,樣樣野都要計錢,玩嘅要啦,連飲野都係第1杯唔使收咋=.=新係新淨同好大囉(佢有埋酒店),好似唔係開左好耐,但果晚我地坐正係通道旁,人來人往,同埋佢d坐位整到差到不得了,有3邊坐位,每邊有3行,我地坐正係最後果行就慘喇,雖然可以坐雙人位,但第2行d人一較低張椅,就貼住我地對腳咁濟,行都差d唔夠位行,都唔知咩設計黎架,但果晚都好爆下,冇其他位調,結果嘈到我地都係頂唔順(係前面2個人同d姐姐仔傾計,旁邊有水個花槽成晚都卡卡聲),未夠6點就走人返hk=.=d牌又話有睡眠區,原來係冇的,d員工就話裝修,但d按摩姐姐就話應該唔會再有,所以瞓得咁唔舒服,唔會再去囉,因為我地次次都會過夜架~~

下次我想試下瑪亞城,聽人講話幾好~~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁平? 邊度出架?
我買開保加利亞玫瑰香薰油
10ml 要千幾近2千呀

原帖由 oct27_2008 於 09-8-8 22:44 發表

好似係 $180/100ml
http://whosgroup.com/

公爵府

係呀
仲有淡斑功效:loveliness: :loveliness:

原帖由 Sindy 於 09-8-8 11:27 發表

who=?

子爵府

原帖由 wingogo 於 09-8-9 01:05 發表
咁平? 邊度出架?
我買開保加利亞玫瑰香薰油
10ml 要千幾近2千呀

我諗你 d 係 pure 油, 要搆先用得?
我 d 係溝好, 即係, 100ml 內可能得 幾 drop pure 油

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢期我都有按...但係個場超細

不過因為平...同爸爸按開個技師好好
所以都愛上左按摩推油

係黃崗口岸天橋對面
2個鐘都係55 人仔....
按2個鐘以上..送拔罐
我都唔知架..係個技c話我老公好濕..
提議佢拔罐...話有得送...拔左兩次喇..
真係幾好...
我老公又加 10 蚊推活胳油
我就加 12 蚊推香薰油

但個場真係同出面無得比囉...
我就至在個技c..其他無所謂

公爵府

係呀, pure 架
我自己調架
多數整cream and 精華素

原帖由 oct27_2008 於 09-8-9 09:49 發表

我 d 係溝好, 即係, 100ml 內可能得 幾 drop pure 油

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 oct27_2008 於 09-8-9 09:49 發表

100ml內只可以有50滴香薰油,又唔係得一種,所以正常係得幾滴架咋........不過自己溝真係平好多呀........180蚊可以整幾支囉..........

今日帶埋細路上去.....想轉多野玩既場,都未知去邊好..唉...又要訓教喎

大宅

好媽媽勳章

我以前去開東方x泉, 個場夠大又靚, 最緊要係技師手勢好, 全身鬆哂! 瑪x城我都去過, 好唔掂, 啲技師掛住傾計唔揼骨, 仲要用死力揼, 第二日我全身都好痛, 好似真係俾人打左一身咁!! 家陣我唔會上深圳按摩lu, 因為車錢+按摩錢同响香港揼差唔多之嘛.

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 Flo0602 於 09-8-22 17:49 發表
我以前去開東方x泉, 個場夠大又靚, 最緊要係技師手勢好, 全身鬆哂! 瑪x城我都去過, 好唔掂, 啲技師掛住傾計唔揼骨, 仲要用死力揼, 第二日我全身都好痛, 好似真係俾人打左一身咁!! 家陣我唔會上深圳按摩lu, 因為車 ...

thank you ar

終於都係世外桃源...........本來唔比細路仔揼.....點知係度搞搞震....我預左四個鐘,比左一個鐘佢地......佢地話好舒服....細露仔真識嘆.....咁樣佢地當加鐘計都幾抵喎...30蚊

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 Sindy 於 09-8-24 11:30 發表

終於都係世外桃源...........本來唔比細路仔揼.....點知係度搞搞震....我預左四個鐘,比左一個鐘佢地......佢地話好舒服....細露仔真識嘆.....咁樣佢地當加鐘計都幾抵喎...30蚊 ...

係喎....我有三張中心城既大漁晚市減20蚊券送出,有無人有興趣?限北角取/寄,但真係去先好拎啦最好......7/9/2009到期

珍珠宮

原帖由 Sindy 於 09-8-24 11:30 發表

終於都係世外桃源...........本來唔比細路仔揼.....點知係度搞搞震....我預左四個鐘,比左一個鐘佢地......佢地話好舒服....細露仔真識嘆.....咁樣佢地當加鐘計都幾抵喎...30蚊 ...

HI 請問你近期仲有無帶小朋友去揼骨呀, 我打算星期日帶埋阿女去, 有無好介紹呀? 唔該哂

請問世外桃源附近有無小肥羊呢?

大宅

好媽媽勳章

我去開''美亞' , 近期有冇好既推介

大宅

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至