自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

傳聞陳x琳係搵代母產子,並冇十月懷胎......
我個friend話佢個護士朋友同佢講,話陳x琳係搵代母產子,仲話醫院上下好多人都知,雖然有少少以訛傳訛,但佢出院果時個樣真係橫睇掂睇都唔似生完.....???

侯爵府

樓主, 請問使唔使x個名, 費時有麻煩.......

大宅

好媽媽勳章

u right..

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

無聽過喎....

不過徐子淇生完第2個都好靚呀...

我果陣生B,見到有個,真係完全唔似岩岩生完架....因為差唔多個個生完,個肚都未收既..但果個女人,好FIT!!!仲著背心短褲...

大宅

好媽媽勳章

無聽過

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我唔係好信

珍珠宮

原帖由 sammili 於 09-8-5 05:15 發表
我個friend話佢個護士朋友同佢講,話陳x琳係搵代母產子,仲話醫院上下好多人都知,雖然有少少以訛傳訛,但佢出院果時個樣真係橫睇掂睇都唔似生完.....??? ...

我都好懷疑唔係佢生,佢個BB又唔係唔可以俾相人,但係出院果日遮住哂!神神秘秘咁~而且係電視見到佢老公攞住個攞入面都唔似有BB,佢係單手攞住,另外隻手就護住老婆,完全都無護住個BB。

而且佢成果大肚過程都不停咁走哩走去做嘢,又著高踭鞋,個樣完全無變,連少少水腫都無,實在太神奇啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

真係未聽過.....

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 sammili 於 09-8-5 05:15 發表
我個friend話佢個護士朋友同佢講,話陳x琳係搵代母產子,仲話醫院上下好多人都知,雖然有少少以訛傳訛,但佢出院果時個樣真係橫睇掂睇都唔似生完.....??? ...

係d大陸網站傳出黎既.... 大陸黎既野.... 可信性好有限啦. 呢d以訛傳訛既野, 講下講下就會twist 左個事實啦.

我覺得唔會係借肚生仔. 理由:
1) 好多mami陀仔都陀得好輕鬆啦, 而且kelly咁注意飲食, 佢唔會勁食谷肥自己. 加上衣著配搭, 比人覺得佢唔似大肚.
2) 如果要借肚生仔, 大可以走去外國"待產", 唔洗比d傳媒去醫院等佢. o係外國點都得啦, "生左"咪發報一張全家福傳媒, 好似梁x思咁.

珍珠宮

原帖由 Teresa 於 09-8-5 09:01 AM 發表

係d大陸網站傳出黎既.... 大陸黎既野.... 可信性好有限啦. 呢d以訛傳訛既野, 講下講下就會twist 左個事實啦.

我覺得唔會係借肚生仔. 理由:
1) 好多mami陀仔都陀得好輕鬆啦, 而且kelly咁注意飲食, 佢唔會勁食谷肥 ...

Agreed!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

子爵府

醒目開學勳章

聽過呀 o麥原來係真? 仲以為講吓添, 不過我聽呢個消息時係4月喎! 百密一疏............

公爵府

聽過, 但唔會信. 因好多外國人,生完都係可以唔係好見肚咁出院.

而且佢借唔借肚都同我無關, 唔需要深究

大宅

好媽媽勳章

我覺得唔可信...因為我自己生完真係好似冇生一樣~~~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔信!

好似其他人咁講,如果係借肚,去外國生咪仲方便,使嘜攪咁多野。出院時個bb籃有人估係"空城計",就算真係有bb,遮住都好正常,咁多閃光燈。

佢不嬲都貪靚,又有營養師跟住,人又高,肥左都唔會好誇張啦。雖然我自己肥到c,但記得我生第二個b喺醫院時,眼見有個媽媽準備出院,個肚平架,都唔似生過,所以生完都咁fit一d都唔出奇~

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 我愛Corina 於 09-8-5 05:37 發表
無聽過喎....

不過徐子淇生完第2個都好靚呀...

我果陣生B,見到有個,真係完全唔似岩岩生完架....因為差唔多個個生完,個肚都未收既..但果個女人,好FIT!!!仲著背心短褲... ...

噚晚電視見到徐子淇,我C6即刻好大反應甘話:"WAH..老婆,原來生得多真係會變型ga!"我話:"下?佢生左2個咋wormouth:

伯爵府

我叔仔老婆生時個肚都只係似六個月咋, 生完真係完全唔覺生過的.

珍珠宮

畀面勳章

好心啦...唔好再講啦..咁樣係對個小朋友唔公平架...之前有人post時,都有個係果間醫院做既媽咪講,係佢生架!
仲有呀...bb出世紙上既資料,係會由醫院送過出生登記處...如果佢地借肚生,個媽咪既資料一定要係生母囉..醫院都唔會因為咁同佢偽造文件啦

大宅

聽過吓,不過好難講真定假. 唉...點解會傅佢呢, 可能佢大肚果時收埋自己, 有意無意地認為大肚係唔靚,先引來咁多傳聞同抨擊...不過又係既, 大肚之麻,出下街比人見到好閒啫. 徐子淇都係咁la...好幸福.

別墅

生完好似無生,未生又比人當有左,大把呢d case,去產後房訓一晚,邊種阿媽都有,有人訓響度痛到唔郁得,有人好似想打老虎咁,邊講得埋呀....

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

kelly生完無耐呢度都有人講過話唔係佢生, 但bk有媽咪話識得alex個密友, 話係堅架, 係kelly生架, 所以傳聞既野, 真係講多幾次就有人信架啦~

首頁

尾頁

跳至