夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

del

洋房

原帖由 becalm 於 09-8-5 11:15 發表
曾有婚外情的夫婦,外遇者可能因內疚...受害者可能因怨恨或遺憾而不想有性生活....

那麼, 通常幾時才可恢復性生活?

我c6做完後,一直不肯有第二次, 因為仍感內疚, 真係不明白????????????????????????

對此, 我很不 ...

我都唔知點解,亦都唔敢問,因為一問佢就鬧人,成日問我係唔係放唔低佢越軌件事,佢唔做係因為佢依家返工好攰,並唔係有其他原因,依家唯有當自己守生寡囉!

等待驗證會員

呢樣嘢好睇有婚外情嗰方到底出便做到邊個地步喎!
以我自己為例, C6同對方開始拍拖個多月已經比我知道要佢決擇, 所以佢地都暫時只係拍拖睇戲, C6話冇上過床, 最多都只係攬下錫下, 我說過如果冇上床我都仲可以當佢係之前拍拖, 每個人都會有過去, 又或者係我選擇去相信啫! 只要佢係呃我就呃一世囉!
由C6第一晚返嚟開始我地連續兩晚都有, 咁理所當然地大家都感覺到不自己感覺, 一路KEEP住每個星期一至兩次, 感覺已經返到從前......

洋房

我想但佢唔肯,唔通我搵支槍指住佢叫佢做咩!!!!

翡翠宮

原帖由 becalm 於 09-8-5 11:15 發表
曾有婚外情的夫婦,外遇者可能因內疚...受害者可能因怨恨或遺憾而不想有性生活....

那麼, 通常幾時才可恢復性生活?

我c6做完後,一直不肯有第二次, 因為仍感內疚, 真係不明白????????????????????????

對此, 我很不 ...

唔好意思~~~

如果咁的情況發生係我身上,我諗唔肯既應該係我,我真係接受唔到佢同攬過鍚過第2個,更加接受唔到佢同第2個做完又同我做,我諗起就想嘔,我個人對呢樣野好執著~~~

複式洋房

佢同個女仔無性關係 (呢個我信佢), 係精神外遇...

我c6話同我ml 後, 會回憶番我揭發佢個日的情境... 所以又覺得內疚....我問佢係咪錫過.攬過或拖過個女仔,佢又話無! 但總言之佢諗番個日既情境就唔想咁快有第二次既ml...

佢話自己仲未處理到!!!!

??????????????

我都覺得自己守生寡...好奇怪, 佢愈唔想ml, 我就愈想.....真係好大折磨!!!!!!!

別墅

原帖由 becalm 於 09-8-5 12:56 發表
佢同個女仔無性關係 (呢個我信佢), 係精神外遇...

我c6話同我ml 後, 會回憶番我揭發佢個日的情境... 所以又覺得內疚....我問佢係咪錫過.攬過或拖過個女仔,佢又話無! 但總言之佢諗番個日既情境就唔想咁快有第二次既m ...

個人分享...我c6係俾我搵到段video, 個時個條女著住條under坐係佢床邊, 甘一八係剛攪完後影啦....之後隔左半年我接受返佢, 但我都發覺佢會唔多想同我做, 做做下會....最後要自己攪店....我當然冇出聲....我估係佢可能內疚....之後, 我又俾多半年時間大家, 最後佢而家冇事了....唔發生都發生左, 我會同自己講, 就當個8婆係佢ex吧...甘樣個心會好過d....

子爵府

我知道左 c6 出去偷食後,
唔夠一個星期就同佢做,
仲做得密過以前,
無他, 想佢無能力出去搞搞震,

翡翠宮

原帖由 oct27_2008 於 09-8-6 01:06 發表
唔夠一個星期就同佢做,
仲做得密過以前,

十分佩服你~~~

大宅

我都係揭發咗佢有外遇之後同佢做得多過以前,唔係話要用性來維繫大家的關係,不過我地而家嘅關係真係好過以前好多,唔知係咪因為佢內疚呢?佢而家對我好似變翻拍拖時咁,令我覺得好sweet。
唔知係咪應該要多謝個賤女人呢?!

伯爵府

你地真好厲害, 比著我我估就算再痛苦我都唔會選擇去原諒對方, 寧願選擇放棄, 真係冇辦法接受到對方咁樣.

大宅

我都係有做仲多咗返應,但同時覺得愛同性分開咗
原帖由 寶媽媽 於 09-8-6 19:04 發表
我都係揭發咗佢有外遇之後同佢做得多過以前,唔係話要用性來維繫大家的關係,不過我地而家嘅關係真係好過以前好多,唔知係咪因為佢內疚呢?佢而家對我好似變翻拍拖時咁,令我覺得好sweet。
唔知係咪應該要多謝個賤女人呢?! ...

大宅

我以前都會好似你咁諗架!成日聽到人地d老公有外遇時我就會話如果我c6係咁我一定唔原諒一定會離婚,但當發生喺自己身上時就冇咁口響喇!
原帖由 klm402 於 09-8-7 01:03 發表
你地真好厲害, 比著我我估就算再痛苦我都唔會選擇去原諒對方, 寧願選擇放棄, 真係冇辦法接受到對方咁樣.

洋房

原帖由 寶媽媽 於 09-8-7 05:23 發表
我以前都會好似你咁諗架!成日聽到人地d老公有外遇時我就會話如果我c6係咁我一定唔原諒一定會離婚,但當發生喺自己身上時就冇咁口響喇!

同意!!!

禁止訪問

珍珠宮

如果原諒咗佢, 咪當果個第三者係佢ex囉....

成日諗住都無用, 只會傷感情!

係人都有過去, 太介懷做人會唔開心!
好好過每一天......

大宅

好媽媽勳章

原帖由 oct27_2008 於 09-8-6 01:06 發表
唔夠一個星期就同佢做,
仲做得密過以前,

支持你,除左個心要原諒佢,身體都要原諒佢,不要用性做"程罰"

別墅

其實男人精神上出軌比肉體上出軌更嚴重, 這是男人與女人觀念上之差異

男爵府

我覺得你地已經系高人啦,俾我實發顛都有啊, 我唔可以同人分享個c6羅.睇下我真系要修煉一下自己先得羅.
原帖由 zoosaku 於 09-8-5 13:33 發表

個人分享...我c6係俾我搵到段video, 個時個條女著住條under坐係佢床邊, 甘一八係剛攪完後影啦....之後隔左半年我接受返佢, 但我都發覺佢會唔多想同我做, 做做下會....最後要自己攪店....我當然冇出聲....我估係佢 ...

大宅

agree,我都係咁諗,我都認為相對在肉體上會用情更深兼更難捨難離
原帖由 JonaT 於 09-8-16 18:54 發表
其實男人精神上出軌比肉體上出軌更嚴重, 這是男人與女人觀念上之差異

首頁

尾頁

跳至