跳至

首頁

尾頁

大宅

大家出來TEA下呀,好唔好呢^^
我想星期六日既
即係可以選
星期六--15,29
星期日--16,23,30
地點:上水廣場茶軒/你地提議,最好有會所啦^^
報名:NICKMIMI---3大3小

男爵府

好媽媽勳章

我只係29號唔得
其餘都ok呀
我prefer去會所
因為可以比bb坐地下方便d呀麻

男爵府

茶軒冇地方比bb玩..我都覺club house會好d

大宅

上水,粉嶺,大埔&沙田友大家出來TEA下呀

我想星期六日既
即係可以選
星期六--15,29
報名:NICKMIMI---3大3小
bbgmama---1大1小(29唔得)

男爵府

hippo126 2大1小..15,29唔得..

大宅

原帖由 hippo126 於 09-8-5 23:56 發表
hippo126 2大1小..15,29唔得..

2大,好呀爸爸又去

大宅

上水,粉嶺,大埔&沙田友大家出來TEA下呀

我想星期六日既
即係可以選
星期六--15,29
報名:kevina---3大3小
christy---1大1小(29唔得)
yuki------2大1小(15,29唔得)
judy------1大1小(15,16唔得)
mandy---1大1小
flora------1大1小
Iris--------1大1小
vicki -----1大1小 (只有星期六得)

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

大宅

大宅

大家請留意:
呢到有d朋友係我fb朋友仔來既,大家baby都唔同大細,有d會行會走會high(特別我個大仔,不過佢好錫小朋友,唔會專登打人之類)如果大家怕就可以唔來,我唔介意既!每次活動都係自願參加,互相交流,但如果想從中得到其他好處既(eg.sell 野etc...),請自重!!

我想星期六日既
即係可以選
星期六--15,29
報名:kevina---2大2小
ivy kit-------1大1小
christy---1大1小(29唔得)
yuki------2大1小(15,29唔得)
judy------1大1小(15,16唔得)
mandy---1大1小
flora------1大1小 (只有星期六得)
vicki -----1大1小 (只有星期六得)
iris--------1大1小
may------1大1小
crystal yuen----2大1小
joanna chan----1大1小(最好星期六)
Nellyli------2大1小
WINGYIN2468

別墅

iejess 2大1小(最好星期六)

大宅

garthering最新消息
日期:23-8-2009
地點:可能會係粉嶺某會所(要睇下可唔可以booking到先,唔得就茶軒)
會出席既:
kevina-----------2大2小
christy----------1大1小
crystal----------2大1小
judy------------1大1小
mandy---------1大1小
iris-------------1大1小
Alison Tsang---1大1小

其他人正等待回覆,&請沒有我e-mail既pm我啦

別墅

原帖由 nickmimi 於 09-8-12 00:53 發表
地點:可能會係粉嶺某會所(要睇下可唔可以booking到先,唔得就茶軒)
會出席既:
judy------------1大1小 ...

Nelly------------2大1小

大宅

會出席既:
may fung------1大1小
Nelly-----------2大1小

禁止訪問

大宅

原帖由 joeywongmy 於 09-8-13 12:53 發表
我想知道確實地點先決定呀
THX

要睇下個朋友可唔可以booking到先,如果唔得係茶軒^^

別墅

Joanna 1大1小

大宅

原帖由 babychloeng 於 09-8-14 00:17 發表
Joanna 1大1小

PM your e-mail to me la

會出席既:
may fung------1大1小
Nelly-----------2大1小
joanna---------1大1小

大宅

今日已經book左會所啦,係粉嶺帝廷軒,時間2:30-5:30,但我們約下午2時係帝廷軒門口等^^&如果我沒你既電話請留返比我,方便contact^^,最好pm電話比我確實thx

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至