自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位媽咪既獨家食譜可以去分享下呀~
仲有超市禮券送呀~

http://www.parents-kingdom.com/index.php?option=com_wyeth&section=200906_recipe_campagin_details
2個就夠晒數...

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我岩岩都參加左...係自己個blog度搵左個n年食譜(因為有相) 放左上去...
但係未見我個食譜..唔知係咪要等佢地批過先show出黎呢 如果參加就送奶粉就好囉..我仔一日唔飲過奶..唔安樂

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 月希 於 09-8-6 19:22 發表
我岩岩都參加左...係自己個blog度搵左個n年食譜(因為有相) 放左上去...
但係未見我個食譜..唔知係咪要等佢地批過先show出黎呢 如果參加就送奶粉就好囉..我仔一日唔飲過奶..唔安樂 ...

係中咗獎先有喎...
參加就有, 蝕鬼死佢 mouth:
(大條道理再加價 )

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小倩 於 09-8-6 20:16 發表

係中咗獎先有喎...
參加就有, 蝕鬼死佢 mouth:mouth:" />
(大條道理再加價 )

所以我咪話如果囉

大宅

原帖由 manmanbebe 於 09-8-6 18:38 發表
我參加左呀~~~ 但係點解我submit左個食譜之後show唔到出黎既? 我試左兩次都係唔得呀...

要等佢地睇過批准左先會顯示出黎ga~
2個就夠晒數...

禁止訪問

大宅

原帖由 manmanbebe 於 09-8-10 16:50 發表

icic~~
我宜家見到佢地show左出黎喇~ thx~

你果個食譜係邊個呀?
我可以去投你一票wor~

我都post左一個"勝瓜炒肉片"呀~ 不如你幫手投下我票丫~
http://www.parents-kingdom.com/index.php?option=com_wyeth&section=200906_recipe_detail&rid=37847ED5-DCED-F194-5C1C-97CCBF0DDEBE&cid=4
2個就夠晒數...

大宅

原帖由 manmanbebe 於 09-8-10 16:50 發表

icic~~
我宜家見到佢地show左出黎喇~ thx~

你果個食譜係邊個呀?
我可以去投你一票wor~

我都post左一個"勝瓜炒肉片"呀~ 不如你幫手投下我票丫~
http://www.parents-kingdom.com/index.php?option=com_wyeth&section=200906_recipe_detail&rid=37847ED5-DCED-F194-5C1C-97CCBF0DDEBE&cid=4
2個就夠晒數...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至