自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

其實都唔係好想咁唸, 但係事實係咁
唔係我要求高, 而係佢都係好唔得

學游水單對單學左成年, 叫做識游啦, 改為參加團體班, 人地團體班啲細路係未正式學過游水, 人地學左2,3堂已經快佢成半個池

再學多幾堂, 而家快佢一個池, 佢成日都唔游, 係個水度彈彈下, 又唔踢腳, 真係激到我死, 最慘佢學自由式, 學左咁耐(成年啦), 成日都話唔記得, 游下游下就變左狗仔式, 真係對住佢嘔幾桶血 見人地啲仔女, 好似學乜野都有啲成績睇下, 佢呢!! 樣樣都唔掂
真係見到佢就火都唻

子爵府

你講得啱呀, 所以我都唸通左, 由得佢自我發展可能好啲, 可能自己比左壓力都唔知......點解我突然咁唸, 原於星期六, 我同老公都唔得閒接佢學野, 於是叫我呀媽去接去, 佢一見到我呀媽, 就話: 呀婆, 媽咪話我游水游得差, 其實我已經好比心機, 有時仲快過同學仔

聽到之後唸, 可能自己俾左壓力都唔知! 唸返自己細個呀媽都係放低我學野就走, 自己都係走嚟走去, 但係都唔會學唔都, 所以我而家都唔唸啦, 多謝大家比意見

原帖由 一仔媽咪520 於 09-8-6 23:50 發表
樓主...其實我之前都係咁睇个仔....因為佢讀幼稚園頭2年....2年都比老師話佢呢样唔得...个样做唔到..... 每次放学我都係最遲走嘅一个家長 个段時间我超唔開心....成曰向个仔發脾氣....又強迫佢做唔 ...

首頁

尾頁

跳至