跳至

首頁

尾頁

別墅

我囡囡上星期開始病....成個星期都無比佢反學, 等佢完全好反哂先比佢反.....個日我打去校務處, 佢地話近排好多小朋友病.....大家真係要小心d喇!!

大宅

原帖由 kamankwok 於 09-9-18 12:51 發表
joannebebehk & toivy,

我都報到先! 我女都係下N1B同學仔呀!
多多指教

HI,
Kaman,我仔仔係N1B,佢叫Hysan,老師喺學校叫佢熙熙!
我個仔唔知係米同係女女一齊坐呢?!因為我
個仔喺屋企會攞住個mobile話打俾"淇淇",間中都
提住淇淇呢個名,佢有講過X凱淇,我就聽好多次都唔知佢
個X係咩!
3個字你中咗2個,我都認得你女女同我個仔同一張枱架!

Hysan - 乳名一一, 11-02-07, 8.4lbs

大宅

想請問讀緊ST PETER N1既媽媽你地舊年INTERVIEW既內容, 同埋你地D小朋友係幾多月出世GA? IN完後幾耐會知收唔收?

謝謝!

伯爵府

無問過什麼問題,只是叫小朋友玩玩具,然後同媽媽談談,以加深了解小朋友,跟住老師就介绍學校,大人小孩都無壓力 因為基本上不是看面試表現,而是大仔大女先到先得,我个女九月出世,雖然一歲零三個月已報名,但老師话要歲半才可面試,歲半時没有找我,打電话去學校又话老師忙住搅畢業禮,叫我耐心等待,等到我個女讀緊另一間學校的N班,才打電话來叫我去面試 ,不過一早已FULL,只是WAITING LIST, 你话激唔激氣,真係只是耐心等待就唔方有書讀, 但我都有去面試, 因可優先輪候K班,我個女就係咁今年插入K班了

原帖由 yanyanfamily 於 09-10-16 15:27 發表
想請問讀緊ST PETER N1既媽媽你地舊年INTERVIEW既內容, 同埋你地D小朋友係幾多月出世GA? IN完後幾耐會知收唔收?

謝謝!

大宅

謝謝你呀! 很詳細呀!

原帖由 abinayams 於 09-10-16 20:49 發表
無問過什麼問題,只是叫小朋友玩玩具,然後同媽媽談談,以加深了解小朋友,跟住老師就介绍學校,大人小孩都無壓力 因為基本上不是看面試表現,而是大仔大女先到先得,我个女九月出世,雖然一歲零三個月已報名,但老師话要歲半才可面試, ...

首頁

尾頁

跳至