論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

妳個工人前世肯定係啞的!下次再搭嘴,即刻錄音,告訴她會擺上網!

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 tsung 於 09-8-10 23:47 發表
妳個工人前世肯定係啞的!下次再搭嘴,即刻錄音,告訴她會擺上網!

I wonder if she would care even you threaten about posting that on the internet.

大宅

原帖由 klm402 於 09-8-10 22:53 發表
好奇一問, 貴家公主叫咩名呀.

Yayuk Srirahayu

大宅

原帖由 tsung 於 09-8-10 23:47 發表

琴晚當佢買口乖既時間, 我就同佢講: 我星期5先同你講叫你好唔再搭嘴 你好似唔明我講咩咁呵 sun我同先生講野你又加巴口埋來, 你好無禮貌呵, 知唔知好影響好我地架, 你以後唔好咁多嘴做好自己野就得啦....佢個樣好減介咁....答我......呵呵呵!!

重有我仔講 琴朝佢又陣我仔未起時又訓搞啦
初來第一個week已偷訓左2次 炳左佢比佢早d訓架啦, 而加又來呵

大佬我請佢反來睇仔, 一陣我仔做d危險動作整到咁幣
arm arm來咁快就咁 真係唔色do

伯爵府

我仲以為咁橋會係同一人TIM....

原帖由 sally1 於 09-8-11 11:47 發表

Yayuk Srirahayu

大宅

原帖由 klm402 於 09-8-11 22:19 發表
我仲以為咁橋會係同一人TIM....

哈~

大宅

點解唔比工人搭傘老公?又唔比佢著貼身衫?你驚呀?係我由得佢, 試下死佬有冇定力都好, 如果出左事, 咁既老公要黎做物? 如果死佬都唔SHOW佢, 我更高興, 因我CHOOSE左個好老公TIM. 其實我想搵個正過我既工人架, 咁重有挑戰性.

別墅

個工人是來幫你, 如果工人好多嘴影響到你, 令你擔心到夫婦感情或你令很擔心, 你就要很應真找間room或坐著同她傾下, 叫她有什麼都找你, 吾可以同sirs 傾訴, 你屋企的rule 如wearing 的要求, 可以寫出來叫她post 起提醒自己. 你又要比你老公清楚你的立場, 叫他吾好同工人太close, 如果無改善抄了她, 自己做番好過日日擔心

原帖由 sally1 於 09-8-7 09:35 發表
我個工人好多嘴, 我同仔 or 老公講緊野 佢成日做做下野都加巴口來講埋一份, 又色做門面野, 又色買口乖,
以前d工人好小講野, 只會做野, 間唔中都只係同我傾下計, 但而加呢位工人, 好多時都會同我老公搭下嘴
唔色被記 ...

大宅

原帖由 咕咕豬 於 09-8-12 10:58 發表
點解唔比工人搭傘老公?又唔比佢著貼身衫?你驚呀?係我由得佢, 試下死佬有冇定力都好, 如果出左事, 咁既老公要黎做物? 如果死佬都唔SHOW佢, 我更高興, 因我CHOOSE左個好老公TIM. 其實我想搵個正過我既工人架, 咁重有挑 ...

你真係搞笑! 我都未聽過人好似你咁諗法既

當信我老公, 但我信唔過d工人呢, 你唔搞人都唔好比機會人地liu你老公嗎, why要制做機會而唔去一早防止有可能既事發生.
防人之心不可無呀

大宅

原帖由 Fionbrian 於 09-8-12 11:34 發表
個工人是來幫你, 如果工人好多嘴影響到你, 令你擔心到夫婦感情或你令很擔心, 你就要很應真找間room或坐著同她傾下, 叫她有什麼都找你, 吾可以同sirs 傾訴, 你屋企的rule 如wearing 的要求, 可以寫出來叫她post 起提 ...

係呀 你都講得arm

我都有再話個工人, 叫佢唔好再加巴嘴埋來講野, 佢都減減介介咁答我....係係係....我知係佢性格來 佢好鐘意講野又唔怕羞.

佢琴日比我炳 睇呀仔時係到講電話+陣呀仔未起身又訓著
佢只up下個頭 好似唔多驚我咁 一d唔好意思都係
來左3個week都未夠呀

大宅

原帖由 sally1 於 09-8-13 09:15 發表

你真係搞笑! 我都未聽過人好似你咁諗法既

當信我老公, 但我信唔過d工人呢, 你唔搞人都唔好比機會人地liu你老公嗎, why要制做機會而唔去一早防止有可能既事發生.
防人之心不可無呀 ...

真係想試下死佬有冇定力

別墅

睇黎你好唔鍾意你老公同工人講野,咁不如直接叫你老公唔好同工人撘訕咪仲好,又唔使同工人傷和氣,又解決到你擔心既問題。
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/pcf65ea518be162d4ec70ff76be1a5cc4/e9174368.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至