夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

給大家:
我因為老公要同公司告上勞工處,而有呢d感觸,係呢到有好多都係已婚媽媽或者係老公,其實有冇諗過最幫自己嘅人會係邊過,最支持你又係邊過,陪伴你地去面對困難又係邊個,有時朋友有幾多個會真正去幫你,個個都係得過講字,有起事上黎唔好話朋友,就算親兄弟都係一樣,求人不如求己,不過好想講比你地知,你身邊果個無論有咩事佢都係會第一個支持你去幫你...............

伯爵府

係呀,真係好同意樓主一番說話,當年我又係同公司攪到上勞工法庭,全靠老公比我ga支持同鼓勵,我先有勇氣咋,所以到左今日我都仲為呢件事好感激佢,老公多謝你

大宅

係呀! 我同前公司搞得好唔開心想走, 當時同拍緊拖既c6講, 結左婚可能收入少左啦, 佢話至緊要我開心呀!~

民房

原帖由 月師奶 於 09-8-7 13:50 發表
係呀! 我同前公司搞得好唔開心想走, 當時同拍緊拖既c6講, 結左婚可能收入少左啦, 佢話至緊要我開心呀!~

係呀,冇左身邊人支持,我諗一個人去面對都好辛苦

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

除左老公,我仲有媽咪同妹妹一定會全力支持我。所以我覺得自己好幸運...

樓主,希望你兩公婆順順利利!快d渡過難關啦!

民房

原帖由 Angel_BB 於 09-8-7 15:24 發表
除左老公,我仲有媽咪同妹妹一定會全力支持我。所以我覺得自己好幸運...

樓主,希望你兩公婆順順利利!快d渡過難關啦!

唔只呀,仲有你個寶貝呀,我諗當你唔開心時候見到佢,我地起碼可以放低一下

侯爵府

舉腳讚成!

我以前都未知老公對我有幾好, 直至有次我有事要入e院, 深深感受到老公對我有幾好, 佢對我真係好過我對佢.

複式洋房

You are lucky. My c6 does not suport me. He is doing things in the opposite way.

When I was in hospital, my c6 took leave. He visited me 1 hour everyday and he spent the rest of time at home with his computer and PS3. When I was pregnant with our first kid, he quited. He said he will take care of me, but I see him either spending his time with computer / PS3 or sleeping. I was alone suffering.

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你講得啱呀!唔開心時攬住囡囡或老公,係最好的安慰!

原帖由 kiukiuli 於 2009-8-7 15:46 發表

唔只呀,仲有你個寶貝呀,我諗當你唔開心時候見到佢,我地起碼可以放低一下

洋房

恭喜你....
但係, 我晌呢個時間, 我諗我仲未做到~ 我對佢的信任... 佢已經親手破壞晒喇....

民房

原帖由 rerere 於 09-8-13 21:33 發表
恭喜你....
但係, 我晌呢個時間, 我諗我仲未做到~ 我對佢的信任... 佢已經親手破壞晒喇....

曾幾何時我都有同佢d關係唔係甘好,成日都鬧交,有時我都好明白d男人好唔珍惜我地,成日做d唔應該做嘅野,不過我好明白你心情,希望你同你老公可以開開心心一齊

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至