派對情報

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

究竟邊間最好呢? kiwi sweets? Onda? 依家美心都有....有無試過呢?

複式洋房

HiHi...any idea?想試美心,有無人試過呢?

洋房

睇吓好唔好啲!

[睇吓幫唔幫到你!http://www.facebook.com/group.php?gid=228711625440

quote]原帖由 gigiwywong 於 09-8-7 14:58 發表
究竟邊間最好呢? kiwi sweets? Onda? 依家美心都有....有無試過呢? [/quote]

複式洋房

The cake looks very nice. The location is quite far away...any delivery service? How much for the 3D princess cake? (how many pounds in the picture?)

Thanks!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 gigiwywong 於 09-8-7 14:58 發表
究竟邊間最好呢? kiwi sweets? Onda? 依家美心都有....有無試過呢?

kiwi sweets有幫襯過味道都好好,不過運費好貴,2年前訂左個4磅公主3d要成千蚊~ 之後尼2年就搵尖咀楓葉訂,味道都好好,而且好靚,5磅先7百一十蚊,送mtr,火車沿線另外比20蚊~ 今年8月參加囡囡朋友仔生日會,佢地就訂 Onda,個蛋糕都好靚,味道都幾好~ 送貨好似唔洗100蚊~
不過我都會仍然選擇楓x,因為佢地係毛士蛋糕加生果,我比較like~而且唔係好甜~
美心公主未試過,不過平時d麵包,cake都ok,你考慮下啦~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

尖咀楓葉...可否比資料我?

原帖由 maggielau0705 於 09-8-16 13:16 發表

kiwi sweets有幫襯過味道都好好,不過運費好貴,2年前訂左個4磅公主3d要成千蚊~ 之後尼2年就搵尖咀楓葉訂,味道都好好,而且好靚,5磅先7百一十蚊,送mtr,火車沿線另外比20蚊~ 今年8月參加囡囡朋友仔生日會,佢地就訂 Ond ...

複式洋房

尖咀楓葉...可否比資料我?
many thanks
[email protected]

首頁

尾頁

跳至