懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

狂咳!夜晚直情瞓唔到!要坐度瞓!
點算好?

複式洋房

懷孕7個月,游水有乜好處?

懷孕7個月,游水有乜好處?

子爵府

你係因乜事咳先.... 如果係傷風感冒, 就一定要睇醫生...
不過你咁問得, 應該唔係...
你係咪不嬲氣管弱呀...... 睇下中醫啦.... 睇下係寒定熱咳, 飲番幾劑可能會好轉...
至於游水, 你問下你醫生啦... 好多大肚婆都有去游, 但都唔係人人得....
小心身子喇....

別墅

回覆 1# siufung 的文章

要小心d啦, 我覺得先看西醫, 看看比唔比葯你食, 如不比再看中醫, 因我上一胎是一有bb開始咳, 晚上試過咳成個幾鍾頭, 好辛苦, 有停過, 終於咳到23週, 連bb都不保了...........
故要正視勁咳的問題

侯爵府

好媽媽勳章

唔係卦?我依家又係咳、咳、咳喎....因為我本身有哮喘+氣管敏感,呢排我大傷風+咳,睇左2次醫生都唔好(無計la,d藥唔可以甘重,所以好難好),所以keep住好易咳....如果睇中醫既,我又無睇開既相熟中醫喎 我都想睇中醫ar!
原帖由 ngyy123 於 09-8-10 08:33 發表
要小心d啦, 我覺得先看西醫, 看看比唔比葯你食, 如不比再看中醫, 因我上一胎是一有bb開始咳, 晚上試過咳成個幾鍾頭, 好辛苦, 有停過, 終於咳到23週, 連bb都不保了...........
故要正視勁咳的問題 ...

複式洋房

我懷孕後期都係咳到飛起...晚上睡覺咳到醒...我中咳到喊...本來唔想食藥...醫生說我咳太勁啦!但醫生開的藥太輕...食左都無用...我係勁飲熱水...同金桔水...慢慢好...開刀生個日就沒有咳

首頁

尾頁

跳至