美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

尖沙咀龍城賣韓國水貨護膚品,例如skinfood d black sugar mask / rice mask / aloe mask / cucumber mask 係賣咩價錢??? 之前去過,好似係六十幾蚊左右,唔知有冇記錯???

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

另外,想問下尖沙咀龍城賣innisfree d 產品,如wine turnover softener / wine essence / wine sleeping mask / whitening sleeping gel / moist sleeping mask 係咩價錢呢???

係咪又係七十幾蚊左右,唔知有冇記錯???
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

有冇人曾經想買有d 韓國o既brand 而龍城冇o既product,有冇人有試過向佢地間鋪order d 貨o既經驗呀???

唔該!!!

珍珠宮

Please help!!! Thank you!!!

大宅

innisfree的蘆薈及紅酒,分別適合甚麼年齡及膚質?
我40,混合,t位油,適合哪條line?
我想搭朋友買,請指教!

珍珠宮

應該o岩wine line wow!!! 混合,t位油(即內乾外油),皮膚開始鬆弛,粗大毛孔,角質層比較厚o既皮膚!!!

原帖由 falafala 於 09-8-11 00:39 發表
innisfree的蘆薈及紅酒,分別適合甚麼年齡及膚質?
我40,混合,t位油,適合哪條line?
我想搭朋友買,請指教!

珍珠宮

以我o既印象之中,innisfree係好似冇出蘆薈line, 但有lavender moist/ apple juicy / fennel Q10/ 7 herbs / whitening / olive ....

珍珠宮

only skinfood 有蘆薈line wow!!!

珍珠宮

有冇order 貨o既經驗o既bk sis, 不妨分享一下啦!!!

因為剛好去完韓國,驚第日用晒d 韓國skincare, 又唔想去skinfood ... 果d專門店o甘貴買product 呀!!! 有冇d好o既方法可suggest 呀???

主要係想問定先o者!!!

大宅

原帖由 wai001 於 09-8-11 06:21 發表
應該o岩wine line wow!!! 混合,t位油(即內乾外油),皮膚開始鬆弛,粗大毛孔,角質層比較厚o既皮膚!!!

thanks for your advice!

珍珠宮

Don't mention it!!!

Not a big deal!!!

珍珠宮

Do anyone know where to buy cheaper Korea Brand skincare products in HK??? not from the 專門店 wow!!!

複式洋房

想問下龍城係咪有 innisfree d 產品賣?

Thanks!

珍珠宮

只有些少jar,如bb cream / wine line o既products / paper mask 果d 少量貨jar!!!

原帖由 snoopylong 於 09-8-14 10:25 發表
想問下龍城係咪有 innisfree d 產品賣?

Thanks!

珍珠宮

Hi snoopylong,
你係咪又用過innisfree d products, 覺得超好用wow??? 想在hk買番,係咪??? If yes, me, too!!!

珍珠宮

因為在hk,skinfood有o左專門店,比較出名dd,所以龍城都比較會入多dd skinfood d skincare o既水貨law!!!
真係innisfree o既貨,就唔太多la!!!
(***都因為有d香港人,冇去過韓國,未買過下innisfree 依隻牌子o既skincare 黎用,都會唔知依個牌子o甘正wow!仲係同Laneige / 雪花秀佢地,係同埋一間公司出o既tim!!!真係信心o既保正wow!!!)

珍珠宮

在韓國果邊,賣innisfree d products,比起Laneige / 雪花秀,仲冇o甘貴tim!!! 而且佢係有機成份o既brand, 係攞o左法國有機ecocert o既認証wow!!!緊係放心用啦!!!

複式洋房

Innisfree 真係好用ar??
我又無留意呢隻牌子ar......可能澳門都比較少賣其他brand ge 頭~
介紹下有咩好用丫!!

原帖由 wai001 於 09-8-15 08:44 發表
Hi snoopylong,
你係咪又用過innisfree d products, 覺得超好用wow??? 想在hk買番,係咪??? If yes, me, too!!!

公爵府

DEL~

珍珠宮

innisfree 正o既products 有佢o既wine line o既products, 如wine sleeping pack, wine turnover softener, wine turnover essence 啦!!!
佢o既mineral skin bb cream 都幾好架!!!

原帖由 naleilei 於 09-8-15 11:39 發表
Innisfree 真係好用ar??
我又無留意呢隻牌子ar......可能澳門都比較少賣其他brand ge 頭~
介紹下有咩好用丫!!

首頁
12345...7

尾頁

跳至