自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

王力宏

forever love

男爵府

咁你地上豬果陣放咩歌呀...豬腩肉好似好悶...有咩特1d..好笑d...?

珍珠宮

但泳兒同毒王康唔掂喎!!!
原帖由 Ms.FH 於 09-8-11 13:34 發表
至少還有你+愛很簡單remix
(泳兒,吳浩康Live)

我進場都係用哩首歌,等到副歌先開始進場,勁有feel!!!超正~事隔大半年都好記得果陣既情景

大宅

:cry:
原帖由 卉卉 於 09-8-11 14:03 發表
咁你地上豬果陣放咩歌呀...豬腩肉好似好悶...有咩特1d..好笑d...?

乜豬腩肉唔好咩, 我7月去人地既婚禮第一次聽, 仲覺得好好笑添, 我一心諗住我個日都用黎隻添:cry:

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

近呢個星期聽收音機
有首新歌叫 "我們結婚了"
係葉文輝+范宣慧
超sweet ,好聽
---生命無價,請支持領養---

男爵府

我幾年前都聽過啦...所以想諗下d新野

大宅

原帖由 卉卉 於 09-8-11 14:16 發表
我幾年前都聽過啦...所以想諗下d新野

你又就黎結婚呀, 咁你準備晒租衫個d未呀? 我而家開始做下d research...好多都唔錯呀><

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=woMjVxuICo0
[/youtube]

我們結婚了mv

---生命無價,請支持領養---

大宅

原帖由 meko~ 於 09-8-11 14:21 發表

http://www.youtube.com/watch?v=woMjVxuICo0

而家係公司聽唔到, 返屋企聽下先, thanks

男爵府

大部分攪掂哂啦..係諗音樂呀...濕碎野咁lor...想搵d攪野d..開心d既音樂

大宅

原帖由 卉卉 於 09-8-11 14:25 發表
大部分攪掂哂啦..係諗音樂呀...濕碎野咁lor...想搵d攪野d..開心d既音樂

我剩係影左婚莎相, 未攞, 仲有另一間又未影, 訂左酒席...而家係到諗緊用唔用一條龍既package....我都想攞d輕鬆+sweet既歌~

侯爵府

本來自己想用, 但無用到, 結果朋友用左o既

All I ask of you - Phantom of the Opera

男爵府

我11月尾結啦~都係婚沙相未拎...小禮物未諗..table牌未攪..過大禮未諗點攪..其他都ok la.. table card diy未有頭緒..好煩

大宅

原帖由 卉卉 於 09-8-11 14:37 發表
我11月尾結啦~都係婚沙相未拎...小禮物未諗..table牌未攪..過大禮未諗點攪..其他都ok la.. table card diy未有頭緒..好煩

我下年4月 , 我而家都係plan緊d野, 差唔多乜都未攪呀, 之前仲同識左廿年既朋友(mc+姊妹)傾下流程既, 好似接新娘玩咩, 同上台致詞個d, 不過而家佢無啦啦嬲左我,而家都唔知預唔預佢好:cry: 我想問咩叫table card ?你係咪指邊個同邊個坐個d呀??

侯爵府

我o個陣行教堂o既, 同老公都喜歡簡單, 真係簡單到連wedding march 都無, 只係由司儀代為歡迎, 我地躬恭...簡單到, 我只係著伴娘裝, 夜晚連裝都落埋, 簡簡單單同幾圍至親食飯...簡單到, 無專登去影婚紗相, 只在教堂, 兩人多影幾幅相....但那簡單的感覺令人一世難忘, 好有我們自己的style 呢

婚姻最重要的是往後相處的日子, 結婚當日...給予少一點壓力吧!

男爵府

table card係放係檯面上便果張no card...酒樓比既靜係得1,2,3咁...咪諗住自己diy..

複式洋房

原帖由 superbaby101306 於 09-8-11 10:36 發表
愛很簡單-陶吉x2
專屬天使-tank
小天使-Joey
99次我愛他-元若藍
forever love- 王力宏
分分鐘需要你
向全世界說愛你
你的名字我的姓氏
推介 by
Bee女 -今天我要嫁給你(Jolin & 陶吉x2)
TaTa83-Can You Celebrate/安 ...

中國人嘛,重差這首歌:

[分飛燕].....哈哈大笑

大宅

原帖由 pyjess 於 09-8-11 14:52 發表
我o個陣行教堂o既, 同老公都喜歡簡單, 真係簡單到連wedding march 都無, 只係由司儀代為歡迎, 我地躬恭...簡單到, 我只係著伴娘裝, 夜晚連裝都落埋, 簡簡單單同幾圍至親食飯...

婚姻最重要的是往後相處的日子, 結婚 ...

我家姐都係下年結婚, 佢都會好簡單咁安排, 我本身只係想擺酒, 唔想接新娘個d, 不過我朋友強烈要求...開頭攪既時候好唔開心, 因為好似咩都係自己攪, 問我家人要幾多圍佢地又成日唔答><"不過而家攪攪下又好開心好期待, 特別係影結婚相同揀相個陣好開心...雖然個日好病, d鼻水係咁飛出黎, 不過黎d回憶都好開心....而且除左係婚宴當日可以講d說話多謝我父母, 平日都唔會係咁多人面前去講d appreciate 佢地既野, (私底下都會同阿媽講, 但係阿爸真係無機會架)所以我好重視黎份講詞架><不過講太多我怕當日咁多人又驚wor><

男爵府

我都好簡單咋..得10圍左右...我自己當係朋友親戚party咁 lor...

大宅

原帖由 卉卉 於 09-8-11 14:58 發表
table card係放係檯面上便果張no card...酒樓比既靜係得1,2,3咁...咪諗住自己diy..

你好有心思呀, 我真係未諗過添

首頁

尾頁

跳至