烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Outback黑色麵包好好味. 那裡可以買到差不多的呢?

男爵府

原帖由 ysnmama 於 09-8-14 17:06 發表
Outback黑色麵包好好味. 那裡可以買到差不多的呢?

Outback 囉....可以 walkin 淨買麵包架....以前我買 $10 for 3 圓形果隻, 好耐冇買唔知而家幾錢啦~~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

吓, 可以入去買架? 唔講真係唔知.

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

有圓形架咩?!?! 唔係長條形咩?!?!

原帖由 josephine11 於 09-8-14 22:47 發表

Outback 囉....可以 walkin 淨買麵包架....以前我買 $10 for 3 圓形果隻, 好耐冇買唔知而家幾錢啦~~

男爵府

之前有細細個圓形架....而家仲有冇就唔知啦

我以前通常喺 after lunch hour 佢地冇乜客嘅時候入去買, 仲送埋揸麵包果隻牛油 cream 添....

講講下都想再食添....下星期去買黎食

男爵府

thanks.

我晚上買了熱的長條形. $10一條. 好好味.

原帖由 josephine11 於 09-8-15 23:13 發表

我以前通常喺 after lunch hour 佢地冇乜客嘅時候入去買, 仲送埋揸麵包果隻牛油 cream 添....

講講下都想再食添....下星期去買黎食 ...

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

真係送埋牛油?正!!個麵包加埋佢 個d牛油只得ga
原帖由 josephine11 於 09-8-15 23:13 發表

講講下都想再食添....下星期去買黎食 ...

大宅

吓, 可以入去買架, 會唔會好怪呀, 不過真係好好食

原帖由 波兒 於 09-8-18 12:39 發表
真係送埋牛油?正!!個麵包加埋佢 個d牛油只得ga

大宅

以前去黃埔果間,話唔可以買個喎,依家得咩?

不過以前個waiter又好好人,問我要幾多, 我話一個, 佢比左一個我take away. 但返去屋企硬左冇咁好食囉.
果次我係去食飯架, 唔係齋去買包, 埋單都比多左tips.

複式洋房

hihi

If u buy at morning/lunch/tea times,then for 3 圓形果隻;If u buy at dinner times,then the bread will 1~long size~長形的!!$10!!
Those bread is...Black sugar bread!!
I suggest u eat w/ chocolate sauce/honey butter,then u'll feel very yummy!!
And there'll have this 2 sauce!!
I'm a ...ex...Outback server(Whampoa shop)
so...I know...
If u order take away,then u need to tell the server,u need the cold bread/not finish bread!!Because if the bread was baked,but u don't eat now!!After...then u'll feel very 硬+冇咁好食!!
And if u bought the bread,they'll give the butter to u!!Those butter is outback handmade ga!!I think...u can't go out to buy!!

^^

複式洋房

THANKS

原帖由 oliviasotszwai 於 09-9-21 21:50 發表
If u buy at morning/lunch/tea times,then for 3 圓形果隻;If u buy at dinner times,then the bread will 1~long size~長形的!!$10!!
Those bread is...Black sugar bread!!
I suggest u eat w/ chocolate sauce/h ...

Thanks for your information

首頁

尾頁

跳至