自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Thanks for 報料! 我都買了門票呢!

男爵府

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

大宅

多謝報料!星期四已經買咗菲喇!好期待!

大宅

咦~ ~爸b早你1日買咗飛喎,我哋又可以一齊去玩la,yeah! (果日放學後喺佐敦出發)

原帖由 ppww 於 09-8-23 00:03 發表
多謝報料!星期四已經買咗菲喇!好期待!

大宅

原帖由 MaJosephine 於 09-8-23 00:12 發表
咦~ ~爸b早你1日買咗飛喎,我哋又可以一齊去玩la,yeah! (果日放學後喺佐敦出發)

希望天氣唔太熱啦!

大宅

請問可在那買飛呢??

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

「開季試閘樂滿Fun」入場套票由8229430間指定場外投注處發售

英皇道26-36號興漢大廈地下
謝斐道130號建利大廈地下
春園街59-65號新春園大廈地下
筲箕灣寶文街2號海峰中心地舖5-6號及一樓
謝斐道501-515號美漢大廈地下及一樓
軒尼詩道298號廣生行大廈地下A3
筲箕灣道334-338號華寶大廈地下
馬寶道76號華禮大廈地下
電氣道276-280號華凱大廈地下及一樓
波斯富街78-82號麗園大廈地下及一樓
藍塘道12-22號友誼大廈地下
英皇道989號新威園地下及二樓A2
士丹利街10-12號地下至三樓2號舖
干諾道西118號一洲國際廣場地下6-8號舖
南寧街1-5號香港仔中心觀海閣地下3號及5號舖
中環天星碼頭行人隧道
旺角道93-95號王子大廈地下4-5號舖
彌敦道763-767號新望大廈地下及一樓B
彌敦道580號彌敦中心閣樓、一樓及二樓
大埔道196號嘉順大廈地下及一樓
宏開道16號德福大廈二樓4號舖
科學館道14號新文華商業中心地下86號舖
開源道68號觀塘廣場地下G15M20116213號舖
石湖墟新豐路134-140AA地下
好運中心商場109BB三樓
龍翔道110號豪苑地下一號舖
青山公路 - 荃灣段 300-350 號,荃錦中心地下B2
葵義路15號葵芳閣地下39-A
泰衡街14-20號大興大廈地下
屯門市廣場第三期地段277號地下

男爵府

畀面勳章

thanks

男爵府

我都買了門票!

大宅

Agree!!!希望到時天公造美la,千祈唔好落雨,更加唔好太晒,最好就陰天&有d微風,咁就至fit,嘻嘻......。
原帖由 ppww 於 09-8-23 01:15 發表

希望天氣唔太熱啦!

大宅

Hi 姨姨,
你係咪都會去呀??

原帖由 zoesychan 於 09-8-23 09:08 發表
「開季試閘樂滿Fun」入場套票由8月22日至9月4日在30間指定場外投注處發售

英皇道26-36號興漢大廈地下
謝斐道130號建利大廈地下
春園街59-65號新春園大廈地下
筲箕灣寶文街2號海峰中心地舖5-6號及一樓
謝斐道501- ...

子爵府

個link睇唔到資料呀!

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

原帖由 MaJosephine 於 09-8-23 21:18 發表
Agree!!!希望到時天公造美la,千祈唔好落雨,更加唔好太晒,最好就陰天&有d微風,咁就至fit,嘻嘻......。

大宅

子爵府

想問大家當日點去沙田馬場呀? 火車當日會唔會經馬場站架? 或是在沙田轉巴士 / 小巴呀?

我唔知點搭車好, 請教路.

大宅

交通:穿梭巴士免費接載乘客往返沙田港鐵站及馬場(每十五分鐘一班)。

彭福公園將提供免費泊車位,數量有限,先到先得。

http://www.hkjc.com/chinese/news/news_2009081622575.htm

原帖由 AWma 於 09-8-27 13:41 發表
想問大家當日點去沙田馬場呀? 火車當日會唔會經馬場站架? 或是在沙田轉巴士 / 小巴呀?

我唔知點搭車好, 請教路.

子爵府

Thanks very much.
咁我可以搭車去沙田再轉接駁巴士了.

原帖由 MaJosephine 於 09-8-27 16:48 發表
交通:穿梭巴士免費接載乘客往返沙田港鐵站及馬場(每十五分鐘一班)。

彭福公園將提供免費泊車位,數量有限,先到先得。

http://www.hkjc.com/chinese/news/news_2009081622575.htm

...

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

激死人啦, 麥樂會及媽咪會會員優惠活動 - 開季試閘樂滿Fun $10門票咋

首頁

尾頁

跳至