跳至

首頁

尾頁

大宅

我自己有幾間心儀幼稚園都係下個月左右派報表報名.

想問下其它媽咪報左未? 我見之前啲人上年就報定左.

民房

請問你係咪找九龍塘區呢?我仍未真正有空找資料!可唔可以俾D資料參考?謝謝!

複式洋房

我都要開始搵資料先......
根德園10月先派表, St Catherine 就唔知9月定10月, 培正可能都要9或10月先有資料, 重有的時間, 唔使太心急!

原帖由 [email protected] 於 09-8-20 00:34 發表
請問你係咪找九龍塘區呢?我仍未真正有空找資料!可唔可以俾D資料參考?謝謝!
himhim-ma

大宅

我搵灣仔/跑馬地區

大宅

醒目開學勳章

又要忙過嘞... 你地有冇教小朋友d 咩野 ??
k1interview 係形式上同nursery 有冇分別? 如果係group interview, 我個女實輸硬. 

大宅

醒目開學勳章

我都係九龍塘.到時大家交換下資料.. 

原帖由 caryu 於 09-8-21 14:22 發表
我都要開始搵資料先......
根德園10月先派表, St Catherine 就唔知9月定10月, 培正可能都要9或10月先有資料, 重有的時間, 唔使太心急!

珍珠宮

啱啱今個星期報咗荃灣救世軍

Love and Kindness are never wasted.

別墅

我報咗九龍塘約克,其他未報

複式洋房

聖若望-23362933/23376969 (9月中再致電查詢)
S.C-23377344 9月報名(9月11號致電查詢)
學之園(青衣)-25015500 (10月底交表) (10OCT open day)
劍嗚-23380832 (9月1號-15號 派表)
宣道-23373271(10月寄回郵信封取表)
禮賢-23806011 (9月28號-10月28號可Download 申請表)
樂基-23386336 (11月7號派表)
龜媽媽

大宅

Thanks for your information

原帖由 龜龜媽媽 於 09-9-1 17:20 發表
聖若望-23362933/23376969 (9月中再致電查詢)
學之園(青衣)-25015500 (10月底交表) (10OCT open day)
禮賢-2380601 ...

大宅

好媽媽勳章

yes ! thank u for your informations

原帖由 龜龜媽媽 於 09-9-1 17:20 發表
禮賢-2380601 ...

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Dear all,

s.c 今天可上網看及寄回郵信封取表格啦.

原帖由 hayo 於 09-9-8 08:32 發表
yes ! thank u for your informations

大宅

真光 9月24日開始收表, 12月5日係面試日

大宅

醒目開學勳章

hi

你都報真光

原帖由 cc123456 於 09-9-13 10:52 發表
真光 9月24日開始收表, 12月5日係面試日

複式洋房

死啦...剛上剛睇sc 申請表已經派完啦.....咁點算呀?

複式洋房

想問interview會唔會係sunday or weekday?

大宅

原帖由 Yan0121 於 09-9-17 13:18 發表
想問interview會唔會係sunday or weekday?

通常會在sat / sunday !!
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

原帖由 babellt 於 09-8-25 10:38 發表
我都係九龍塘.到時大家交換下資料.. 

悠悠媽媽

好耐無同妳傾計了. 悠悠in左邊幾間呀?

首頁

尾頁

跳至