跳至

首頁

尾頁

洋房

會唔會間間航空公司都唔同限制呢,咁就係唔知啦!!嬰兒票價Policy基於飛行安全條例,所有年齡達24個月或以上之乘客,於搭乘國泰航班時均須佔一席位。詳情如下﹕

24個月以下之嬰兒﹕
不佔座位﹕有關嬰兒票價將適用 佔座位﹕有關小童票價將適用
24個月至12歲以下之乘客,須佔獨立的座位,並付有關小童票價。
http://www.cathaypacific.com/cpa/zh_INTL/helpingyoutravel/traveladvisories?refID=339dd13bdd93a010VgnVCM10000021d21c39

洋房

應該係 :
http://www.cathaypacific.com/cpa/zh_INTL/helpingyoutravel/traveladvisories?refID=339dd13bdd93a010VgnVCM10000021d21c39____

大宅

兒童幾多歲都要購票,只是佔座位同不佔座位的價錢不同

洋房

We just took Cathay Pacific to Japan two weeks ago. Although BB did not have a seat, we paid $1000 for the flight.

ivy

大宅

未同CX合併前.. 港龍2歲以下唔收錢的... 不過依家唔清楚.. 你要問問

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 陪月勳章

KA 上次我去高雄好似收左我BB $800 連稅

禁止訪問

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 陪月勳章

ka 港龍 得條BELT cool 住 無位

首頁

尾頁

跳至