夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我對你非常之失望,我覺得得你好自私,我永遠將你放在第一位,而你呢……你永遠只顧自己、又自私!
係因為我太愛你定係你根本不愛我呢,自問作為女朋友的我,有很多事我已做足!成日話我唔體諒你,你又有冇體諒過我,每次出街我都只想開開心心,但你永遠都比面色我睇,比難聽說話我聽!我只求開開心心咋,講過好多次喇,你唔愛我咪出聲囉,你又話唔係,唔愛你就唔會同你去旅行喇,哦,原來肯同我去旅行就係愛我,原來係咁樣厘定係咪愛一個人既!
我真係唔知點做先合乎你要求!
定係你只需要一個阿四咋!
我真係好辛苦,我有好多唔開心野都唔知同邊個講好,我就死喇!

禁止訪問

洋房

回覆 2# heichunmum 的文章

我有放鬆過架,但佢個世界好似除咗佢自己好似冇其他人咁,同佢出街你要行得好快咁去追佢,上落車又唔會點理你,難得準時收工,去佢屋企陪食飯又淨係顧住打機,講真喇,由我到你屋企到我離開你屋企夾埋都係得果九個字都冇,我都已經唔駛你送我返屋企喇,你連果九個字時間都唔比我。係咪我做得唔夠好,有好多事其實唔係我做架!你夠竟想點噃? 我投降喇,呢D遊戲我玩唔起喇!做人做到我咁,有乜意思!

大宅

唔好為一棵樹放棄一個森林.

複式洋房

呢d男人咪「範」賤的,您放鬆d,釣高o黎賣先至會當您係寶,例如報些其他興趣班或多約其您朋友,唔好專注在佢身上,等佢緊o下您,若果佢真係唔緊您,您自己都要考慮o下佢係咪您杯茶!!

瑪瑙宮

如果一個男仔鐘意一個女仔就會當佢係寶, 全程鴿實, 痴實, 驚佢飛走. 盡量吸引對方注意力在自己身上. 比我都會, 驚比人 '叫' 左後悔o既心理至係正常.
我就覺得佢唔 care 您, 有無您都得. 勉強無幸福.

唔實您知唔知佢想個女朋友係點?
原帖由 samantha_bear 於 09-8-23 01:10 發表
我真係唔知點做先合乎你要求! ...

洋房

回覆 6# Nancy20090615 的文章

佢好細個就淨係得佢一個人自已生活,自給自足,不會靠人,所以從來都不會理人感受。
我都知愛一個人係會好緊張佢,但係我完全唔覺佢有咁既表現!
其實我都唔知點,我都唔知同邊個傾,我自已本身冇乜朋友,我又唔係好想比我屋企知!

大宅

醒目開學勳章

回覆 1# samantha_bear 的文章

其實好多人都要經過相處先可以了解到對方, BF對你既態度依家你見到, 你應該覺得慶幸添啦, 好多男人啲真面目俾你個BF更過份, 你真係要好似NA832咁講, 唔好為一棵樹而放棄一個森林呀, 唔好浪費青春係一個唔珍惜自己既人身上, 努力呀, 擴濶眼界可能真係遇到一個真正既另一半呢~!!

洋房

只係男朋友啫!既然性格不合,分手係最好方法,做乜要自己咁辛苦?與其都唔會有將來,仲要一齊做乜?就算畀你結咗婚又點?離緍咪仲煩!拍拖啫,何必攞苦嚟辛!

瑪瑙宮

係囉, 您重後生, 何必 dom 時間在一個唔欣賞自己的人身上, 婚前已經咁, 若結婚您會得到咩呢. 有 d 人係唔介意身邊有個自己唔鍾意的人跟出跟入, 佢無咁悶, 重有人仆心仆命照顧, 佢唔珍惜之餘重話您自己攞黎. 唔好咁傻女.

男爵府

你過份緊張佢, 佢咪當你係亞四, 你試吓唔好咁就佢, 可能佢會覺得你唔開心

子爵府

拍拖都係想搵個鍚自己,愛自己既人,
既然一段感情係發展得咁唔開心,
就合則來,不合則去。
搵個鍚自己既人會開心D。

民房

與其都唔會有將來,仲要一齊做乜?我一樣真係好辛苦!!
我都一樣希望我心愛的老公欣賞自己, 但他一些都不再欣賞我了!!
samatha_bear 加油, 不要為他傷心!!! 大家都加油!!

洋房

回覆 13# faiangie570 的文章

faiangie570:我地一齊努力!
dondoonbb:我曾嘗試對佢冷淡d,唔會咁緊張佢,希望佢會對我改變喇!
我好多謝你地肯同我分享,多謝你地
實在太感動喇!
我都唔明,係我條命生得唔好,定係點!
兩段情都係有障礙!
一係就太癡情,一係太自我!

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

樓主 妳努力呀!
妳而家的男友唔識欣賞妳,妳咪揾個懂得珍惜妳 欣賞妳既男人
在人海要揾到合適的另一半有點難,唔好灰心,希望妳會揾到妳的真命天子

複式洋房

你咁勞氣,必是對佢仲有留戀.
外面的世界好大.

洋房

回覆 16# pandayumama 的文章

多謝大家關心,我會努力架!

別墅

如果真係好辛苦嘅,分開可能好啲,等佢知道冇咗妳之後,佢有幾慘,妳哋未結婚就話仲有得揀,我結咗婚仲有仔囡,凡事都要諗得清清楚楚....!

大宅

有時同一個人一齊太舒服, 太自在先会將自己最真既一面表現出來.
但接受與否就睇你點睇...
擴大自己圈子係一件好事, 認識多D自己才懂去選擇自己既路

子爵府

samatha bear,
佢肯同你去旅行都好, 我開左口好多次, 平平地去澳門威尼c人, 佢又話hotel room貴吾抵, 如果同其他人去左lor.

我已經好心淡, 仲係一齊係責任多過愛情, 太多野令到我好傷, 其實我只係要求一個小小既擁抱, ...... 但係都等吾到......

吾開心左好耐, 我而家將focus係其他地方, 世界好大既, 仲有好多野值得我地欣賞.

加油, 終有一日你會起返身, 好好欣賞呢個世界一d你冇留意既野.

首頁

尾頁

跳至