自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

你地通常比幾多?
我比$10小費時,見到佢發脾氣掉野同黑面...
好多時都要睇佢面色..又唔會講多謝...
有時真係唔想簽......

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我同老公去揼兩個鐘,每人俾左$50...

大宅

e+ 寫$30都黑面呀...揼2個鐘你比$10蚊呀?

水晶宮

depends dup得好唔好la..dup得唔好有10蚊俾佢 仲想點呢?
佢黑面係佢既事, 我下次都唔會搵佢la!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

10.20元.多數黑面

伯爵府

黑咪由得佢黑囉,dup得唔好最想羅多D呀...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 JLRLCH 於 09-8-24 14:54 發表
e+ 寫$30都黑面呀...揼2個鐘你比$10蚊呀?

腳底比$10....通常做身2個鍾有時20/30....

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我上次去果間,比較舊式小小,但唔差嘅場,因為我同表姐都唔夠時間,唯有每人要兩個,一個做腳一個按肩頸頭....佢地按完無問過我地拎小貴,按完就同我地講得喇,下次再黎丫...跟住就行左去...佢地d手勢都ok呀....咁耐以黎第一次無比小貴....

大宅

醒目開學勳章

以前成日去時,三個鐘身,我同老公都係每人都比 70-80 的,因為次次都搵果兩個師傅,而且重要係佢地真係值我比咁多。

試過忘了 book,臨時搵個,手勢又差的,我最多比 10-20

子爵府

我都覺得俾幾多係睇果個人好唔好~如果真係唔好既話,俾10都係睇左佢出左力既原因咋

男爵府

昨天先去完around 3 個hours 米比 30-40 元.

男爵府

通常2粒鐘:
比$7-80
普通 比$4-50
比$2-30

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

大堂就15-20蚊
全身就20-30蚊

因為老公o係隔離,
所以唔敢比太多@@

上次去到唔知係咪個員工做錯d咩,
個客好似寫左5蚊(大堂做腳),
之後個客比員工鬧@@
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

大宅

我平時同老公去,
我就比50/2hr,
老公就比70/2hr,
因為老公肉好實,
佢按得好辛苦所以比多d,
但最少果次都比30囉,
呢d辛苦錢黎架.

伯爵府

原帖由 朱朱bb 於 09-8-24 15:52 發表

腳底比$10....通常做身2個鍾有時20/30....
me too~係我d朋友叫我同佢地寫一樣既,佢地仲話唔好比咁多佢地添呀,做慣左佢地以為老馮要比多d小費佢 講真埋單都係幾百蚊之麻,如果下下都要比50,100蚊佢做小費,我唔好留係香港揼骨,仲乜要走上去姐
大b駿逸細b駿晞

珍珠宮

同意! 就係因為以前香港人好景時比得手鬆o的, 佢地就以為係老馮! 而家香港人搵錢少左比少o的都黑面發脾氣掟野......連多謝都冇句!

如果個個人都下下比$50-$100, 一日二三個客, 只係貼士都收幾百元, 等於內地人一個月既人工啦!

原帖由 藍藍 於 09-8-24 17:29 發表
me too~係我d朋友叫我同佢地寫一樣既,佢地仲話唔好比咁多佢地添呀,做慣左佢地以為老馮要比多d小費佢 講真埋單都係幾百蚊之麻,如果下下都要比50,100蚊佢做小費,我唔好留係香港揼骨,仲乜要走上去姐 ...

珍珠宮

樓上有人話比少o的貼士, 會比員工鬧!? 洗咩上去喎! 正一貼錢買難受! 大陸人既文化以前係老馮咁! 留係香港消費好過啦!

珍珠宮

上親去深圳都老馮要比小費, 隊條毛巾比你, 開locker比你, 帶你去沖涼都要人人比小費, 多多都唔夠洗啦!

而家我地甚少上深圳揼啦~
都係等去珠海玩時先去啦~ 珠海有一間幾好, 我同老公上年聖誕去珠海澳門3日2夜, 3日都去呢間按, 仲要臨走時都去按一按腳先走呢~~
呢間最都係按完就話"你地休息下啦~" 完全冇叫我地簽小費!! staff又nice, 按得又幾好, 個場又乾淨企理(但唔大)~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-8-24 18:30 發表
上親去深圳都老馮要比小費, 隊條毛巾比你, 開locker比你, 帶你去沖涼都要人人比小費, 多多都唔夠洗啦!

都係等去珠海玩時先去啦~ 珠海有一間幾好, 我同老公上年聖誕去珠海澳門3日2夜, 3日都 ...

係邊到呀, PM我呀,唔該!因為11月會去玩

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-8-24 18:30 發表

都係等去珠海玩時先去啦~ 珠海有一間幾好, 我同老公上年聖誕去珠海澳門3日2夜, 3日都 ...

個場叫咩名啊..唔知係唔係我之前去個間呢..
但係我又唔記得左個間嘢個名....

首頁

尾頁

跳至