影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

一句講晒,
干卿何事

公爵府

畀面勳章

都要女方完全同意先唔公開既, 唔係一早分開左啦

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 yumiwan 於 09-8-25 10:42 發表
其實華仔都40幾歲人. 有老婆都唔出奇. 唔明點解要收埋唔認. 係咪仲有d妹妹仔fans會妒忌?

妹妹仔fans大多變成c9了

子爵府

我都係華仔FANS..咁多年都係默默支持佢,
其實呢D只係佢既私事,佢中意講咪講, 唔中意講咪唔講羅. 死人又唔係做SHOW,如果我係佢我都會選擇靜靜地送先人一程.

不過不得不提, 華仔真係好好野,咁多年來好少會比狗仔隊映到佢既私生活. 其實佢都係人,都需要出街食飯, 應酬交際架...好似郭富城,張學友都周不時會被人映到D生活片段. 但華仔好似唔係呢個空間既人咁..

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

一d都唔大方! 依+入咗土為安才行出黎,當密應咗!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

講得好
原帖由 toto8 於 09-8-25 12:00 發表
我覺得呢d係佢私事,唔明點解d傳媒攪到好似香港人既事咁,真係個仙人走都要俾人煩住晒。俾番d空間佢,佢鐘意講就講,唔講就算啦。

子爵府

原帖由 vet 於 09-8-25 12:36 發表

妹妹仔fans大多變成c9了
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

終於都醒啦

水晶宮

你越唔認...越顯神秘...大眾越有興趣知道隱私...認左...仲邊有新聞價值...欲拒還羞先引C人...
少奶奶的身份,丫頭的命...

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

劉先生 & 朱小姐都一齊咁多年....大家都認同咗...若華仔一早公開...再好似學友表明唔好打擾屋企人...跟本就無咗娛樂新聞既價值...加上係白事...只要佢再公開講明女方唔想受打擾....仲點會有咁多狗仔隊跟佢哋..

珍珠宮

有得講明架咩??? 到時d狗仔隊咪又係一樣去偷影. 公唔公開都俾人影, 係我都唔會特登去公開啦!!!

原帖由 shystc 於 09-8-25 17:02 發表
劉先生 & 朱小姐都一齊咁多年....大家都認同咗...若華仔一早公開...再好似學友表明唔好打擾屋企人...跟本就無咗娛樂新聞既價值...加上係白事...只要佢再公開講明女方唔想受打擾....仲點會有咁多狗仔隊跟佢哋.. ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 macca 於 09-8-25 17:07 發表
有得講明架咩??? 到時d狗仔隊咪又係一樣去偷影. 公唔公開都俾人影, 係我都唔會特登去公開啦!!!

個人睇法係你越收埋...D人就越八掛...狗仔隊就係滿足呢D人...我相信若果n年前碓實咗朱小姐既身份...華仔出席係好正常....仲邊有咁多人想8佢出唔出席要影相證明呢...再加上佢表明唔想受打擾....咁就會少好多人偷影....就算影咗都比人狂插啦...... (不喜勿插)
係巨星裏面我就好欣賞學友既做法..

珍珠宮

原帖由 shystc 於 09-8-25 05:02 PM 發表
劉先生 & 朱小姐都一齊咁多年....大家都認同咗...若華仔一早公開...再好似學友表明唔好打擾屋企人...跟本就無咗娛樂新聞既價值...加上係白事...只要佢再公開講明女方唔想受打擾....仲點會有咁多狗仔隊跟佢哋.. ...

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至