美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

前幾日係沙田新城市經過Shu,見到有兩個扮成日本妹既ba係Shu門口大派洗面油sample,係小支裝唔係包裝,即時9秒99去拎啦,入面重有好多張couple添,令我想起去韓國時係街咩都有得派既場面,最多就係化妝棉

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Shu Uemura 好似未試過甘樣派 SAMPLE 喎 .

大宅

鬼咩,之前cut哂d vip既9折,而家話買滿300元就可以做vip,唔知點解突然間cheap哂~

原帖由 kck811 於 09-8-26 10:55 發表
Shu Uemura 好似未試過甘樣派 SAMPLE 喎 .

民房

I was once a fan of Shu Cleansing Oil. But after they cut the discount, I stopped buying from the counter and switch to Sa Sa. Can't believe you can join by just spending $300. Too bad!

大宅

係呀!我都好似無見過有得甘派。

原帖由 kck811 於 09-8-26 10:55 發表

大宅

不過300元可能真係得個會員名,唔係有咩優惠,佢地轉左代理之後,好多野都唔同左

原帖由 bellamon 於 09-8-26 11:33 發表
I was once a fan of Shu Cleansing Oil. But after they cut the discount, I stopped buying from the counter and switch to Sa Sa. Can't believe you can join by just spending $300. Too bad!

大宅

唔好話係shu,其他大牌都唔會咁做,最多叫你拎couple去拿sample,然後再sell你,但係shu就真係係咁派,唔扯你入去

原帖由 紫蔚 於 09-8-26 11:41 發表
係呀!我都好似無見過有得甘派。

大宅

好媽媽勳章

真係好抄韓國wo~

大宅

好想要呢

侯爵府

以前買佢地的貨都無乜野送,而家送SAMPLE手鬆左好多

上次去買左一支CLEANSING OIL同埋一套小化妝掃..

佢送左一小支按摩霜同一包仔防曬SAMPLE比我,見我 FD後JOIN我入到鋪頭,佢就又拎多份出來送比我個FD....跟手又拎多五支小落妝油SAMPLE比我,都成20ML一支呀...
8-)

珍珠宮

咩真係周街派sample好似d韓國明洞街頭d skincare鋪頭wor!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

公爵府

但講真﹐我覺得佢既skincare真係麻麻﹐化妝品都係普通﹐好多牌子都好過佢

大宅

以前佢地d sample無數架,所以d sales好多自己拎黎用

原帖由 二小姐 於 09-8-26 14:39 發表
以前買佢地的貨都無乜野送,而家送SAMPLE手鬆左好多

上次去買左一支CLEANSING OIL同埋一套小化妝掃..

佢送左一小支按摩霜同一包仔防曬SAMPLE比我,見我 FD後JOIN我入到鋪頭,佢就又拎多份出來送比我個FD....跟手又拎多五 ...

首頁

尾頁

跳至