自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都想呀,唔該...
原帖由 LOKYINBABY 於 09-8-28 10:31 發表
電訊數碼不是一個 網絡, 而係簽左新世界個台做佢地個 agents 啫; 都 ok 架, 夠平。

至於 sunday 我覺得 ok 喎, 之前比 pccw 收構左 同 pccw 無分別, 接收清晰,
我依家都係 $12 蚊500分鐘 ...

大宅

新世界$8 / 300min
至於$23 好似多過 1000min

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

普通門市點解好似無呢d好野既?

大宅

咁要點樣先有呢啲平plan呢?

大宅

有無人知呢?

大宅

I also joined this plan last month. Take a look:

http://www.nwmobile.com/sc_webcat/ecat/cms_view.php?lang=2&web_id=101

原帖由 littlefatc9 於 09-8-28 10:34 發表

邊度有呢個offer? 使唔使介紹人?

我老公上個月join左 $35($23+$12)/1000分鐘,60蚊超市禮劵同200蚊idd卡,6個月約

我未轉,如果有你講呢個就更抵

大宅

上個月尾我係門市join咗半年,個 sales 話送wellcome coupon & IDD 電話卡嘅優惠期有限。

原帖由 cy101 於 09-9-17 23:19 發表
普通門市點解好似無呢d好野既?

首頁

尾頁

跳至