潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日去左9龍灣德福,入去Y XXX K睇袋,跟住睇到個agnes b 閃字袋,一摸上手就覺得好假

版主按: 抱歉!! 請勿寫公司全名, 多謝合作!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

佢地一向都係溝貨賣, GUCCI 溝得最厲害, 唔知點解仲係咁多C9幫襯!

珍珠宮

係都唔奇啦!

掛羊頭賣狗肉!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

所以,我一定唔會貪平,只去Gucci, Agnes b, Longchamp, .....果d專門店先放心買袋wor!!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

親子達人勳章

I heard about this shop selling A stuff before from my friends.

水晶宮

畀面勳章

我都係咁話, 大拿拿幾仟銀一個gucci,
miu miu, 買著個A貨就唔抵啦, 點解唔去專門店買呢 ?

原帖由 花王潔霸 於 09-8-28 08:08 發表
佢地一向都係溝貨賣, GUCCI 溝得最厲害, 唔知點解仲係咁多C9幫襯!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

咁點解佢仲可以咁招搖,仲要分店越開越多,越開越大?咁多年都冇人投訴過咩?

大宅

係囉,如果真假貨一齊賣咁無理由一次都無比人投訴過?
但你地有無留意佢地好似好少賣LV喎,係咪LV容易D分呢?
其實我都有懷疑過佢地有D係流野,因為我之前見到個MIUMIU袋几靚就入去問啦,佢SHOW果個係黑色,咁我問有無其他顏色,佢地話要訂,咁我就問咁要訂几耐點知佢話2-3日 (我心諗咁快,我問果隻仲要係紫色/啡紅色專門店都無貨你地可以咁快有貨)
我即時問佢咁快?佢話係 , 我話訂貨唔係係外國訂返黎咩咁快就有 , 佢只係答我係呀2-3日到 , 咁我再問洗唔洗落訂佢地又話唔洗(心諗唔洗落訂如果拿左貨返黎個客唔要咁點 , 而且未必個個客都岩鍾意果個色)
咁我就覺得好奇怪訂貨可以咁快又唔洗落訂所以我更加唔會係度買野

別墅

總結講一句,佢之所以能夠生存,係全較一班唔識野既人。

大宅

唔怪得我見到佢show個大Gucci pcv都係3千幾啦~
佢d agnxs b先假,多貨多色多過專門店....
我有一次係佢地到想買個真皮袋,見到得display,然後佢叫我訂,我貨都未睇到佢就要我俾$100,我都講明如果黎到有問題咁點呀~佢就一定話無問題架啦~點知真係d皮花到暈,我要唔落手, $100又唔俾番我,白白買左粒百幾銀既agnxx b頭飾,火都黎

原帖由 花王潔霸 於 09-8-28 08:08 發表

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

買過一次burbexxy ,以後都唔幫襯

男爵府

畀面勳章

真真假假,等你分唔到!

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

樓主, 我好想知間店個全名, 可唔可以PM比我, THANKS!!! 我要同我啲親朋好友報料呀!

珊瑚宮

畀面勳章

原帖由 wai001 於 09-8-28 08:36 發表
所以,我一定唔會貪平,只去Gucci, Agnes b, Longchamp, .....果d專門店先放心買袋wor!!!

100% Agree !
我係歐洲買 LV, 扣埋VAT都唔會咁平啦 !

珊瑚宮

畀面勳章

原帖由 gion 於 09-8-28 10:39 發表
咁點解佢仲可以咁招搖,仲要分店越開越多,越開越大?咁多年都冇人投訴過咩?

因為好多人唔識分真假, 又或者貪平去幫襯 .. 咁咪多生意 Lor !

男爵府

佢地成日都有discount

別墅

原帖由 MANFUN2010 於 09-8-29 11:43 發表
樓主, 我好想知間店個全名, 可唔可以PM比我, THANKS!!! 我要同我啲親朋好友報料呀!

YOYO
MIMI
KITTY
請取頭一個英文字。
BK講野真係好冇自由,只許讚,不許彈,
成日都怕收律師信。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

好媽媽勳章

非常非常非常非常同意!!!!!

原帖由 wendy09 於 09-8-29 17:55 發表

YOYO
MIMI
KITTY
請取頭一個英文字。
成日都怕收律師信。

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔該哂!

原帖由 wendy09 於 09-8-29 17:55 發表

YOYO
MIMI
KITTY
請取頭一個英文字。
成日都怕收律師信。

首頁

尾頁

跳至