自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想請問有冇人有在大陸網上訂貨或買貨經驗....因為本人只知有支付宝呢樣野....但係好似要收額外費用.....另外如果直接匯款.....又怕大陸人收錢....唔發貨......可以指點下嗎...各路高人...感激萬分!!!

複式洋房

請問有冇人知呀

男爵府

我用支付寶,其他方法信唔過,要收手續費都冇計

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我搵人代購...只係比手續費幾蚊人賺..好過自己煩..
佢又會代你同個賣家傾好哂..有咩問題即時同你講
雖然我自己都有支付寶..不過成日都唔記得去充值..
所以無用到...
到佢同賣家傾好哂..我去入數就ok啦

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

複式洋房

點樣搵人代購呀...收費會唔會同支付宝差不多呢..有冇最低消費嫁....是否我比人民幣佢地呢....唔該晒

原帖由 sophialing 於 09-8-28 12:38 發表
我搵人代購...只係比手續費幾蚊人賺..好過自己煩..
佢又會代你同個賣家傾好哂..有咩問題即時同你講
雖然我自己都有支付寶..不過成日都唔記得去充值..
所以無用到...
到佢同賣家傾好哂..我去入數就ok啦 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 yinggo 於 09-8-28 12:50 發表
點樣搵人代購呀...收費會唔會同支付宝差不多呢..有冇最低消費嫁....是否我比人民幣佢地呢....唔該晒

我之前係u仔搵到尼個人..
佢係大陸o既..
咁你就比條link佢..佢就會代你同賣家傾..
無最低消息..不過買得少同平都唔抵..因為運費都成30蚊啦
佢就每個item收返2-5蚊o既手續費..
你入數係入港紙比佢嫁...因為佢會同你計返個兌換率嫁...

即係如果你買100蚊野..佢收你5蚊手續費(運費可能係到付..所以唔計啦)再乘返約1.17
(100+5)x1.17咁囉
即係你要入123蚊港紙入佢係香港o既戶口..
最快第2日會收到(如果佢早拍同你早過到數)
如果唔係就等2日姐

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

複式洋房

真係希望買得成啦....又希望信得過啦...感激你呀

原帖由 sophialing 於 09-8-28 13:00 發表

佢係大陸o既..
你入數係入港紙比佢嫁...因為佢會同你 ...

大宅

原帖由 sophialing 於 09-8-28 13:00 發表

佢係大陸o既..

我都想揾呢 D 人幫我係淘寶代買嘢, 你可唔可以比呢個人既資料我, 請 PM 我. Thanks.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 yinggo 於 09-8-28 11:53 發表
想請問有冇人有在大陸網上訂貨或買貨經驗....因為本人只知有支付宝呢樣野....但係好似要收額外費用.....另外如果直接匯款.....又怕大陸人收錢....唔發貨......可以指點下嗎...各路高人...感激萬分!!! ...
係淘寶買野最可靠係有中間人,梯中野比錢淘寶,收貨後滿意先叫淘寶過數.

複式洋房

sophia 你去左邊樹呀....pm你呀....睇倒嗎.....個代購唔知仲有冇做呢....仲有冇其他方法搵倒人呀......thks

佢係大陸o既..

首頁

尾頁

跳至