夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

我發現我老公靜靜地在網上約一些女仔出去拍照,你們覺得有問題嗎?

禁止發言

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我前夫咪影相影出事囉....小心小心!

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 ChammyMAMA 於 09-8-29 00:35 發表

我都想講之前有位bk媽咪就係影相出事hehe..

你近來生活得好嗎??

大宅

only 影相冇問題, but 有其他就大有問題,
妳可以跟c6溝通吓,
我c6都鐘意影相, 我都會同嗰仔跟住佢去影,
亦會比佢影女人, 尊重佢嘅影相興趣,
但唯一條件, 就係要比我哋知,
c6冇話約專登約女仔去影相,
全部都係公開活動, 商場show,
有時仲有性感內衣show, 及近期cosplay,
我同嗰仔都會在場, 如果冇興趣睇佢影相,
咪同嗰仔係附近逛逛再會合佢,
返到屋企, c6都將自己嘅靚相放上網,
共睹同好, 這樣, 大家都感覺舒服,
做夫妻, 要坦誠及尊重,
妳試吓同妳c6多啲溝通,
達成共識,
生活便沒有隱瞞,
妳也沒必要猜疑啦!
去揾嗰答案出嚟!
讓你們嘅婚姻更加美好。

別墅

好媽媽勳章

原帖由 ChammyMAMA 於 09-8-29 00:35 發表

事情是如何的呢

別墅

好媽媽勳章

我見他留言要叫d女仔穿著性感衣服,單對單出外影的,是無意中給我發現的.
影了4次或以上,他的手機也有5,6個這些女仔的電話號碼.
我真係好嬲,他在工作時間請假去影,晚上回家吃過晚飯後,便去睡覺,10時許醒來在上網至深夜2,3時,原來在執相及約女仔出外拍照
此事在我生了bb後發生,我覺得他很過份,他說只是出來影相,沒有做其他事,我怕他影下影下去酒店影,真係又嬲又傷心,他的價值觀很有問題

洋房

恕我坦白, 我覺得你老公好有問題, 唔係因為你老公同女仔影相(因為有d女仔真係會叫龍友幫自己影靚相的), 而係佢主動叫女仔著得sexy d, 仲要用你以為既返工時間出去影.....如果佢係無野既, 點解要特登扮返工去影相? 你見d相係邊度影? 我想起之前有個靚mo, 肯比幾百蚊1個鐘同人地去酒店單對單影相......

原帖由 windbb 於 09-8-29 13:32 發表
我見他留言要叫d女仔穿著性感衣服,單對單出外影的,是無意中給我發現的.
我真係好嬲,他在工作時間請假去影,晚上回家吃過晚飯後,便去睡覺,10時許醒來在上網至深夜2,3 ...

洋房

咁你老公影相係咪好叻架?

男爵府

你同你老公既感情如何..
佢係唔係真係好鐘意影相...
有時,專注咁影相, 唔會有第2d遐想架..

講真, 叫得女仔著性感d, 唔通晌街影咩...

最好妳地兩個講清楚...大家既底線先囉.
唔係就自己攞黎煩...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我同囡囡都生活得好好,多謝關心!
原帖由 gucci_ha 於 09-8-29 01:14 發表

我都想講之前有位bk媽咪就係影相出事hehe..

你近來生活得好嗎??
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

別墅

好媽媽勳章

原帖由 windbb 於 09-8-29 13:32 發表
我真係好嬲,他在工作時間請假去影,晚上回家吃過晚飯後,便去睡覺,10時許醒來在上網至深夜2,3 ...

真係要直接講出你既不滿,無謂俾佢壯大個膽,乜都做得出...

家陣啲女仔開放到咁,人地叫佢做乜都做既.啲女仔有乜事真係自己攞嚟衰!

別墅

我又唔係好明點解要著得性感去影? 唔通甘樣會影得靚啲咩? 而且做咩要請假去影 ? 好易影響精神, 佢亦應該坦白同你講呀.

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有朋友都係鐘意影相,係佢facebook度,有過百位o靚模款的"朋友",大部份都勁deep V... 如果係佢老婆,都咪話唔驚!

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

瞞得你就一定有問題la,無野既(如揾$)大大方方比你知有咩野問題?

大宅

我以前都鐘意影人像相, 甚至Book 裸mo影, 係經影會約唔會私下約.
如果係認真影book model 一大班人share 先抵, cos 要有人打光打板先影得靚!
影室內如果無幾支大光燈, 跟本唔駛影....

一係你C6好有錢好捨得, 唔係就佢影相要求好低or醉翁之意不在酒...
影會好protect D model仔, 唔會比龍友同model 直接接觸真係純影相技術交流, 不過我都係成三,四年前既事, 而家会唔会变質就唔知la...

珍珠宮

好媽媽勳章

我在美孚住, 那裡有個叫"嶺南之風"的大公園, 係班龍友的聚腳地, 每個星期日都見大把人影相, 包括後生仔和為數不少的中年阿叔, 個個用長炮圍住妹妹仔影相.

個班阿叔, 我懷疑有D"結構性中年危機", 佢地唔想認老, 想借D妹妹仔來證明自己仲有魅力/才華, 未out......我係妹妹仔的話, 見到班阿叔禿頭大肚腩色迷迷咁, 已經想嘔.

侯爵府

而家好似都係咁o架, 前日我老公有同事想一齊book model影...不過我老公淨係想"打b"

嘻嘻, 你家陣一定掛住"打b"喇?!

原帖由 kitmantsoi 於 09-9-7 12:12 發表
我以前都鐘意影人像相, 甚至Book 裸mo影, 係經影會約唔會私下約.
如果係認真影book model 一大班人share 先抵, cos 要有人打光打板先影得靚!
影室內如果無幾支大光燈, 跟本唔駛影....

一係你C6好有錢好捨得, 唔係就 ...

首頁

尾頁

跳至