自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我前前後後俾左2萬幾蚊出黎JOIN佢地D PLAN, 次次做完都同我講成個鍾叫我JOIN佢地其他D PLAN先放我走...
OK啦..到我JOIN完..想BOOK番試做時果個美容師/按摩師既話..佢地唔係話對方已調走左去第2間SHOP度做就話FULL曬期...
完全覺得呢間野好有問題...JOIN時就咩都得..JOIN完就咩都話唔包, 要另外JOIN過~...
有冇MAMMY都同我一樣有同一遭遇....

水晶宮

唔好提啦...

完全無作用架....

倒$$$落海都high 過俾$$佢地....

大宅

我都係咁話...其實我好耐之前去做過..次次都冇效果睇到...而且每次做完都俾佢地D人"山"埋門同我講成半個鍾, 係咁叫我買PLAN, 我就係怕左佢地, 所以先冇去2年...岩岩上星期收到佢地既電話叫我得閒去做, 咁咪又去番...點知...又俾佢地激到我跳舞....
想BOOK番個BODY 師....又話佢冇曬期...除非我另外JOIN番個新PLAN, 咁個新PLAN就真係可以安排番我想要個BODY師幫我做...既然係咁...咁咪叫佢地幫我搵第2個經驗比較好D...點知又話果個D BOOKING FULL曬....心諗你就咪鬼成日CALL我MOBILE問我幾時得閒黎做番FACIAL/BODY啦...
次次都係咁....
我完全覺得呢間野D CONSULTANT好有問題...:;pppp: :;pppp:

水晶宮

原帖由 ac11281128 於 09-8-31 16:47 發表
我都係咁話...其實我好耐之前去做過..次次都冇效果睇到...而且每次做完都俾佢地D人"山"埋門同我講成半個鍾, 係咁叫我買PLAN, 我就係怕左佢地, 所以先冇去2年...岩岩上星期收到佢地既電話叫我得閒去做, 咁咪又去番... ...

其實佢地打電話俾客...係俾經理命令架.....我親耳聽到, d經理有客係度..都同d員工講 : 唔好諗住講大話呃我呀, 我check 到電話記錄, 知道妳地有冇call 客架... " (俾咗錢就完全當我透明...)

我仲有2次 facial 都唔上去做啦 ..($400/1次架) 就係怕佢地煩....我自己又耳仔軟.... 寧靜無咗 $800, 都好過之後再無成萬銀....

我之前做過幾萬蚊機..半寸都無減到呀 ...d肉仲攪到鬆咗d tim ....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢間野的手法出晒名啦...

珍珠宮

原帖由 ac11281128 於 09-8-31 16:26 發表
我前前後後俾左2萬幾蚊出黎JOIN佢地D PLAN, 次次做完都同我講成個鍾叫我JOIN佢地其他D PLAN先放我走...
OK啦..到我JOIN完..想BOOK番試做時果個美容師/按摩師既話..佢地唔係話對方已調走左去第2間SHOP度做就話FULL曬 ...

好心D所謂集團就做得有良心D啦 ! 靠呃最多就俾你揾一次笨, 無返轉頭. 反而做得好, 有口碑就長做長有. 都唔知點諗嘅.:;pppp:

大宅

原帖由 tammy2008 於 09-8-31 16:56 發表

其實佢地打電話俾客...係俾經理命令架.....我親耳聽到, d經理有客係度..都同d員工講 : 唔好諗住講大話呃我呀, 我check 到電話記錄, 知道妳地有冇call 客架... " (俾咗錢就完全當我透明...)

我仲有2次 facial 都 ...

我都係..明知自己仲有萬幾蚊..就係怕左佢地係咁SELL我, 我都唔敢再去. 係上星期俾佢地CALL到我先去番, 點知第一日一去又俾佢地LOOK左我千幾蚊, 但就一吋都減唔到...
佢地成日話一個月可減十幾磅..但我做咁多次..都冇效果睇得到...對呢間野好失望, 當年JOIN我都係見佢咁多分店, D STAFF又D, 應該SERVICE唔差...點知咁多年都係咁差冇改善過....:;pppp:

大宅

原帖由 worthy 於 09-8-31 17:08 發表

好心D所謂集團就做得有良心D啦 ! 靠呃最多就俾你揾一次笨, 無返轉頭. 反而做得好, 有口碑就長做長有. 都唔知點諗嘅.:;pppp:

完全同意你既講法..不過唔知點解呢間野可以有能力仲立足到今時今日....

首頁

尾頁

跳至