夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

老婆一直都很愛老公, 老公亦對佢好好, 因為大家都唸住生bb,所以一直冇避孕. 有一次老婆到大陸出差前同老公造過愛才上機. 到了當地竟然和佢上司(另一部門)又發生了關係,佢上司係體外射.

過了大半個月, 老婆竟然發現自己有左. 因為這是一條生命, 老婆唔忍心落左佢, 但一路都懷疑究竟bb係邊個既呢?

唔好問老婆點解話好愛佢老公, 又可以做出d咁事, 佢亦知錯, 沒有再跟那位上司聯絡.

如果你係老婆, bb出世後你會唔會去試DNA搵出爸爸係邊個, 定係會由得呢個秘密繼續下去?

若果你係老公, 你可以原諒一個咁既老婆嗎?

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

如果我係老婆..我生左會靜靜去驗下..係邊個既..但知道邊個都好..係唔會出聲的..

如果我係老公..都唔會原諒個老婆..一於離婚..

原帖由 porkrib 於 09-9-1 19:57 發表
老婆一直都很愛老公, 老公亦對佢好好, 因為大家都唸住生bb,所以一直冇避孕. 有一次老婆到大陸出差前同老公造過愛才上機. 到了當地竟然和佢上司(另一部門)又發生了關係,佢上司係體外射.

過了大半個月, 老婆竟然發現 ...
casllsac 該用戶已被刪除

民房

但老婆好驚驗左唔係佢老公, 佢唔知點好woh.

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

不如我問返你轉頭, 你自己可以忍受幾耐, bb一出世就驗臍帶血, 你要驚血型唔對, 第時bb個樣似唔似老公你又要驚, 到你搵dna去驗, 驗到係老公既, 就心安遮, 唔係老公既, 你點去隱瞞咁多年, 仲要你呃既唔係1個人, 係2個人, 連埋你仔仔在內喎。 好喇, 萬一最壞既結果真係唔係你老公既, 而他朝一日又比老公知道左唔係親生仔, 你點處理?

民房

就係唔知點算, 要大家幫幫手lo

伯爵府

搵私家醫院, 打電話去問可唔可以胎水驗dna, 不過做羊膜剌穿係有1%流產機會的。

子爵府

我會忍痛落左佢

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 emily22 於 09-9-1 20:05 發表
如果我係老婆..我生左會靜靜去驗下..係邊個既..但知道邊個都好..係唔會出聲的..

如果我係老公..都唔會原諒個老婆..一於離婚..

同意呀

洋房

原帖由 bencat 於 09-9-1 20:36 發表

同意呀

我想我係個老公都唔會原諒個老婆
調反轉個老公咁個老婆會點
出面射都會有機會中招

翡翠宮

畀面勳章

如果我係老婆,會自己去驗DNA,真係唔係老公既,要忍心些少落左去,同時轉工,以後同上司中止聯絡,唔再提唔再想呢件事。如果可以既話,我會搵個理由搬屋轉電話號碼。

如果我係老公,一定唔可以原諒老婆,所以如果樓主仲想維持家庭,一定唔可以俾老公知。

有時,天意不可違,要睇同老公的緣份盡未,盡人事啦。

大宅

唔想唔要bb就要諗定萬一驗出唔係老公既, 預左離婚, 做單親媽媽! 要一個大話瞞2個人一世, 會非常痛苦, 被拆穿超級麻煩, 最好作最壞打算.

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 HAZEL920 於 09-9-1 20:32 發表
搵私家醫院, 打電話去問可唔可以胎水驗dna, 不過做羊膜剌穿係有1%流產機會的。

同意

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 HAZEL920 於 09-9-1 20:32 發表

我諗依個係最好既方法...驗到唔係老公既即唔要...成件事都唔好比老公知...
如果係老公既..先話比佢知有左囉...
如果老公發現有古怪..為有作古仔...自己去check時..個胎唔係好得..唔想2個一齊唔開心就自己去清理左個壞胎...

講真...如果我係老公..我一定唔會原諒個老婆...
而作為老婆..我冇法想像依d行為...我諗我都唔會原諒自己

複式洋房

所以話"戲如人生".
好多年前張曼玉有套戲就係咁概情節,不過,係一個鬼佬,一個中國人,套戲好搞笑,大團圓結局.
不過你現在唔係一套戲,係一個自作自受的真實主角.
都無人可以比到一個兩全的方法你,唯一祝你好運,希望腹中胎兒係你老公的.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

早期懷孕應該無咁快驗到?

同自己個老公講有左,但BB陀得唔穩,無左,(自己去做人工流產)

但如果你個重點係唔忍心落左佢的話,萬一生左,真係唔係自己老公的,點都有穿煲的一日,到時重更加傷害人..

伯爵府

DNA親子鑑定可在產婦懷孕期間進行化驗。現時有兩種從胎兒上抽取樣本的方法:
絨毛膜取樣術(Chorionic Villus Sampling)
大約在懷孕期第十個星期前,絨毛膜細胞可由產婦的胎盤內抽出細胞組織的一小部份作為化驗的樣本。採樣過程通常不會產生任何痛楚。
羊膜穿刺術(Amniocentesis)
抽取羊膜的方法通常在懷孕期第十至第十五個星期中進行。產科醫生能在超音波儀器的協助下從產婦的腹壁部內抽出小量羊水作為樣本。
完成採樣後,樣本將直接被送到精確化驗所進行研究。請留意上述的方法存在輕微的危險性(例如有早產的可能性)。

伯爵府

雖然好唔認同呢位太太做左既事, 不過怕你地日後有嚴重家庭問題, 頭先SEARCH過, 比埋條LINK你, http://www.genetrackhk.com/othertests/prenatal.php

首頁

尾頁

跳至