美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問各位sis, 下面條link果支skin 79 bb cream有無人試過??好唔好用?? 邊到有得賣呢??
http://tw.page.bid.yahoo.com/tw/show/qanda?aID=d41356983&u=:burberry4321&tp=

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Watson

等待驗證會員

萬 X, 也有售~

大宅

COLOUR MIX HKD168

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有用緊 , 我係混合偏油性皮膚 , 呢支幾清爽 , 好多地方有得賣 ,旺中 / 葵涌廣場格仔舖有得賣 120-150 之間 .

禁止訪問

複式洋房

嘩..........咁萬寧真係平好多喎.....
不過台灣買就好抵.......d人真好賺..........
原帖由 veekmom 於 09-9-7 14:40 發表
最新果隻鑽石SPF+++萬寧$188..平成100...水貨都成$306...

大宅

COLORMXX 有好多你去睇下啦

原帖由 naleilei 於 09-9-7 01:41 發表
請問各位sis, 下面條link果支skin 79 bb cream有無人試過??好唔好用?? 邊到有得賣呢??
http://tw.page.bid.yahoo.com/tw/show/qanda?aID=d41356983&u=:burberry4321&tp=

男爵府

1) Dr.jart black label + Dr. Jart Hand Cream
2) Hanskin Super Magic B.B Cream SPF 30

我上一次去韓國時買多左, 因為一支原來可以查好耐所以想出售. 平售.

有興趣可PM我!

首頁

尾頁

跳至